Ceonis
Fanka BB :)
Przeciez Tobie we wrzesniu to dziecko będzie ciążyć, to nie dokładaj masy kieckąEj, ona jest może ciężka ale jest boska <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przeciez Tobie we wrzesniu to dziecko będzie ciążyć, to nie dokładaj masy kieckąEj, ona jest może ciężka ale jest boska <3
Wysłałam ci na insta lepsze zdjęcie sukienkiPrzeciez Tobie we wrzesniu to dziecko będzie ciążyć, to nie dokładaj masy kiecką![]()
Wtedy będę toczącą się, puchata, misiowa kuleczkagdzie Ty chcesz to dziecko nosić co?![]()
@Moonstone co do varlesca kupiłam tam super sukienkę zima na imprezę. Wiec zajrzyj tam bo jest dużo weselnych. tak samo chicaca, są krótkie i długie różneMoja mama kupowała. Wszystko oddała. Tragediatam chyba stroje kąpielowe są ok itd. Ale ubrania to faktycznie trzeba mocno czytać opinie jak na AliExpress. Tak samo shein.
Jak szukasz czegoś na wesele zobacz na stronie: chicaca, varlesca, lou, kartes i avokadostyle.
Bosko!!!!Mnie tam wszystko przylegało![]()
Mniaaaaamziemniaczki dla męża, ja mam kilka klusek slaskich, roladki z kurczaka z pieczarkami, kalafior z bułka tartą z ciecierzycy![]()
Moja nie była weselna, ale ta Twoja weselna jest cudowna!Co do varlesca kupiłam tam super sukienkę zima na imprezę. Wiec zajrzyj tam bo jest dużo weselnych.
Figura mogłaby być lepsza (ale dzięki)Moja nie była weselna, ale ta Twoja weselna jest cudowna!
Ale masz b. Ładna figurę, więc na Tobie pewnie wszystko dobrze leży![]()