Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zgadzam się. Przytłoczy cię!Kochana jakas taka ciężka i ciemna ta kiecka. Szukaj innej
Wybacz, nie mam na celu nikogo urazic, tylko ja zawsze mówię co myślę. Ostatnio nawet jak koleżanka chciała kupić okulary przeciwsłoneczne i wysłała zdj, to jej napisałam, że chyba ochujała i jak jutro przyjdzie w nich do pracy to niech mi się nie pokazujei ostatecznie ich nie kupiła, a jak pokazała reszcie co chciała kupić to przyznali mi rację
![]()
Ja to przy lejdi „si” królowej nasienia na rurze to się nie umywam
Tak, zaczęliśmy robić tez na nim naleśniki czy jakieś placuszki do których dodaje się mleko. Stary jak to usłyszał po raz pierwszy to protestował (on zawsze u nas w domu robi naleśniki). Ale dał się namówić i sam uznał ze nie ma różnicydziękuję, muszę spróbowaćnp z tego mleka można robić nalesniki i jakies placuszki?
Tak, jak mi Lejdi odda swoją dupe, to będę szczęśliwaJa to przy lejdi „si” królowej nasienia na rurze to się nie umywam![]()
Ale prosze przyjąć komplementJa to przy lejdi „si” królowej nasienia na rurze to się nie umywam![]()
Ale hotowa@Moonstone co do varlesca kupiłam tam super sukienkę zima na imprezę. Wiec zajrzyj tam bo jest dużo weselnych. tak samo chicaca, są krótkie i długie różne![]()
Hahahaha ja dupke akurat mam zacna w miarę po mamusi, mimo że szczupła jestem to kawał tylka jednak jestTak, jak mi Lejdi odda swoją dupe, to będę szczęśliwa![]()
Dziękuje! Przyjmuje i się zawstydzam właśnieAle prosze przyjąć komplementwszystkie jestescie piękne babki
![]()