Mmiiaa
Fanka BB :)
Moja stoi na blacie w kuchniWlasnie mam zamiar kupic, ale juz nie mam gdzie tego stawiać...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja stoi na blacie w kuchniWlasnie mam zamiar kupic, ale juz nie mam gdzie tego stawiać...
Ogolnie są lepsze. Białe pieczywo jest dobre tylko przy diecie lekkostrawnej (ale to musi być tez dobrej jakości białe pieczywo)dziewczyny a bułki z mąki orkiszowej są lepsze niż takie białe kajzerki w IO?
Ja dziś fasola w sosie pomidorowym z kasza gryczanąKupiłam owoce i warzywa na pseudoleczobędzie dobre jedzonko.
A dziękujePieknadogadalybysmy sie
my tez celujemy w 2 rozne fronty i 1 beda z poza ikei, ale akurat te dolne
Zaciekawil mnie ten mikrobeton na podloge, pokazesz jeszcze to?
A u mnie dziś pieczony kalafior z ciecierzyca i pomidorkami koktajlowymi. Nie wiem tylko czy muszę odpalać piekarnik czy wystarczy jak wystawie wszytsko na słońceJa dziś fasola w sosie pomidorowym z kasza gryczanąstary bedzie mial ze mna smiesznie wieczorem xD
U nas dziś kurczak z piekarnika w panierce z płatków, dip czosnkowy na jogurcie i kolby kukurydzy. Przez dwa tygodnie musimy jeść zdrowiej, żeby sprawdzić czy to poprawi wyniki starego. Także goodbye, mac'n cheeseKupiłam owoce i warzywa na pseudoleczobędzie dobre jedzonko.