Jula19
Fanka BB :)
ja w tym tygodniu tylko odgrzewam. Nie gotuje. Na jutro już brak obiadu ale podobno ma być chłodniej. Czekam na burze bo wisi w powietrzy, nie ma czym oddychać na zewnątrz. .Ja ugotowałam obiad i się ze mnie leje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja w tym tygodniu tylko odgrzewam. Nie gotuje. Na jutro już brak obiadu ale podobno ma być chłodniej. Czekam na burze bo wisi w powietrzy, nie ma czym oddychać na zewnątrz. .Ja ugotowałam obiad i się ze mnie leje
Przypomniałaś mi, że leczo muszę zrobić!Kupiłam owoce i warzywa na pseudoleczobędzie dobre jedzonko.
Ja nie lubie odgrzanego. I kanapek sklapnietych. To tak z dzieciństwa XDja w tym tygodniu tylko odgrzewam. Nie gotuje. Na jutro już brak obiadu ale podobno ma być chłodniej. Czekam na burze bo wisi w powietrzy, nie ma czym oddychać na zewnątrz. .
Ja np nie lubię jak jest jakas impreza czy uroczystość i na drugi dzień je sie to samo. Albo jak na poprawinach. Wszystko takie sklaple i podplyniete sosem, bleJa nie lubie odgrzanego. I kanapek sklapnietych. To tak z dzieciństwa XD
My w upały zazwyczaj konczymy ok. 2h szybciej, ale tylko biura bez klimyEj a któraś z Was wie jak to jest z pracą przy takich upalach? Bo chyba sa jakieś zasady, że od jakiejś temperatury mniej godzin czy cos? Cos mi sie o uszy obiło
Fuuuujek. I to suche odgrzane mięskoJa np nie lubię jak jest jakas impreza czy uroczystość i na drugi dzień je sie to samo. Albo jak na poprawinach. Wszystko takie sklaple i podplyniete sosem, ble![]()
Link do: Czego można wymagać od pracodawcy w upalne dniEj a któraś z Was wie jak to jest z pracą przy takich upalach? Bo chyba sa jakieś zasady, że od jakiejś temperatury mniej godzin czy cos? Cos mi sie o uszy obiło