Mmiiaa
Fanka BB :)
U nas tylko troche popadalo, ale w koncu jest chlodniejU nas wiatry się zebrały (nie ze w dupie, tylko na dworze xD) i mam nadzieję, że będzie lało i się trochę schłodzi powietrze...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tylko troche popadalo, ale w koncu jest chlodniejU nas wiatry się zebrały (nie ze w dupie, tylko na dworze xD) i mam nadzieję, że będzie lało i się trochę schłodzi powietrze...
Czyli dziewczyny jak rozumiem, mam zostawić?
U nas ponad 20. Powiedziałam mężowi, ze skończyły się upały. Nie miałam serca mówić, ze w poniedziałek znowu będzie 30W naszych okolicach jutro ma byc ok20 stopni tylko
Nieee, ja to raczej jestem lamusem i tak rekreacyjnie sobie pykam
To ja tak w 4 pykamNieee, ja to raczej jestem lamusem i tak rekreacyjnie sobie pykam
Jaka amplituda :OEee, mówię co Ty gadasz. A faktycznie![]()
wszystko tylko nie gradA u nas już po burzy, ulewie i gradzie i są 23 stopnie - jest bosko.