Erinti7
Fanka BB :)
A grasz też sieciowo?Wlasnie, musze naładować wszystkie urzadzenia, żeby miec na czym grac w hirosy jak prad padnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A grasz też sieciowo?Wlasnie, musze naładować wszystkie urzadzenia, żeby miec na czym grac w hirosy jak prad padnie
Nieee, ja to raczej jestem lamusem i tak rekreacyjnie sobie pykamA grasz też sieciowo?
U nas wiatry się zebrały (nie ze w dupie, tylko na dworze xD) i mam nadzieję, że będzie lało i się trochę schłodzi powietrze...U nas z 10 minut temu zaczela sie burza, przed chwila niezle walnelo i wlasnie padl pradprzerwało mi moj serialik
![]()
W naszych okolicach jutro ma byc ok20 stopni tylkoU nas wiatry się zebrały (nie ze w dupie, tylko na dworze xD) i mam nadzieję, że będzie lało i się trochę schłodzi powietrze...
U mnie właśnie 35 stopni, odczuwalna 34. Jak dla mnie chyba trochę za dużo (tak do 30 byłoby idealnie), bo głowa mnie boli. Burza ma być koło 21.U nas wiatry się zebrały (nie ze w dupie, tylko na dworze xD) i mam nadzieję, że będzie lało i się trochę schłodzi powietrze...
To o Bogu to była moja wymówkaJa też tak odpowiadałamkażdy pytał dlaczego i że napewno przesadzam
Wiec zaczęłam odpowiadać jak Bóg da to będą
![]()
U nas jutro 23 na szczęście, ale jest w mieście impreza plenerowa, więc idealnie. Nie wyobrażam sobie łazić i się pocic cały czas.W naszych okolicach jutro ma byc ok20 stopni tylko
Ja wczoraj łaziłam po sklepach ale poza gorącem to ja nie ludzię zakupów stacjonarnych, nie chce mi sie niczego mierzyćU nas jutro 23 na szczęście, ale jest w mieście impreza plenerowa, więc idealnie. Nie wyobrażam sobie łazić i się pocic cały czas.
A ja rano na 9 jadę na egzamin, potem do Manufaktury na zakupy. Są wyprzedaże!!![]()
Szczerze i dobitnieTo o Bogu to była moja wymówka![]()
Te karteczki, że ktoś chętnie kupi mieszkanie piszą agenci nieruchomości, którzy próbują zdobyć nową ofertę i dowiedzieć się kto chętnie sprzeda mieszkanie.Widzę, że prawicie o nieruchomościach. W moim bloku nie ma miesiąca by w skrytkach na listy nie pojawiały się karteczki, że ktoś chętnie kupi za gotówkę mieszkanie. Okolica atrakcyjna, blisko szkoła, przedszkole, galerie, przychodnie i ceny teraz tak podskoczyły ze szok. Obecnie nasze mieszkanie jest warte ponad 2 razy tyle niż 5 lat temu patrząc na ceny z ogłoszeń.
Jakie plany na dzisiejszy skwar?
Ja chyba zaraz zabieram dzieciaki na plażę. Niech skorzystają choć popołudniem.