pluto_nova
Moderator
Heloł lejdis! Mamy chwilę odpoczynku, więc przesyłam Wam wczorajsze zdjęcie morza z Krynicy Morskiej i dzisiejsze zdjęcie z Ornety (w tym mieście odbędzie się wesele). Także melduję, że jeszcze żyję 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie nie boli w sumie.Was tez tak niekiedy boli brzuch po masturbacji? To nie jest jakiś mocny ból ale takie dziwne, trochę jakby okresowe uczucie. Nie mam tak tylko teraz, tylko odkąd pamietam i zawsze zapominałam zapytać gina
Ja nie mialam nigdy po seksie takich boli. Ale może jakas furagina by pomogla?Mnie nie boli w sumie.
Ja natomiast mam pytanie zdarza wam się po wizycie trzona następnego dnia ból podczas oddawania moczu? Chodzi mi o jakieś infekcje cewki moczowej jak się domyślam.
Jak dostałaś od lekarza to na pewno lek i będzie spokoJa dostałam taką w kroplach która się przyjmuje dwa razy w miesiącu. Ale jeszcze nie wykupiłam. I jak mowie od stycznia wcale się nie suplementuję i byłam przekonana że wynik wyjdzie bardzo zły a okazuje się, że bez suplementacji mam 40 także bardzo dobrze.
Nie ale ja zawsze po seksie idę się wysikać. To niby jest zalecane, żeby się właśnie "wypłukało"Mnie nie boli w sumie.
Ja natomiast mam pytanie zdarza wam się po wizycie trzona następnego dnia ból podczas oddawania moczu? Chodzi mi o jakieś infekcje cewki moczowej jak się domyślam.
Bólu nie czuje, ale czasem takie zwykłe obtarcia, zwłaszcza jak jestem ogolona do zera i nie użyliśmy lubrykantu.Mnie nie boli w sumie.
Mnie bardziej jeszcze zszokowało, ile małych bocianów zginęło w gniazdach tego dnia... bidoki...O matkoooo!!!! Przecież to ogromne kule!!! Nie chce wiedzieć jak wyglądają auta po zderzeniu z czymś takim![]()
Ja właśnie nie biorę wcale a mam wynik prawie 40 ginekolog mówi że jest dobrze ale dała mi receptę i kazała przyjmować żeby dojechać trochę wyżej bo przy staraniach mówi że warto dbać o suplementację
Mnie nie boli w sumie.
Czasami przylątuje mi się zapalenie pęcherza. Najczęściej chyba wówczas, gdy po wszystkim nie pójdę skorzystać z toalety. Jak sobie siknę jest ok.natomiast mam pytanie zdarza wam się po wizycie trzona następnego dnia ból podczas oddawania moczu? Chodzi mi o jakieś infekcje cewki moczowej jak się domyślam.
Czyli to chyba wina orgazmuBólu nie czuje, ale czasem takie zwykłe obtarcia, zwłaszcza jak jestem ogolona do zera i nie użyliśmy lubrykantu.
@Moonstone ja poczęsto mam takie mini bóle macicy