Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Akurat z moim teściem mogłabym mieszkać bez kłopotu... To był mega bezproblemowy człowiek. Zajmował się sobą, nikomu nie wadził, spoko gość :-)Mieszamy sami, nie wyobrażam sobie mieszkać z teściem![]()

Fajnie, że się Wam tak dobrze układa!w sumie nawet nie wykluczam, że kiedyś skonczy się awaturaa;e narazie jest spoko.Wiadomo. nie, że idealnie, ale jest doobrze
U mnie również 1dc, ale tylko bol brzucha i plecówHej laski! Miłej niedzieli!
Ja dziś 1dc, ból gardła i katar![]()
Mnie brzuch póki co nie boli… nie pamietam kiedy mnie ostatnio gardło bolałoU mnie również 1dc, ale tylko bol brzucha i pleców![]()
my po ślubie mieszkaliśmy przez niecałe 3 lata z moimi rodzicami kiedy remontowaliśmy dom. Było nas tam dużo ale każdy miał swój pokój i nie było żadnych zgrzytów.My mieszkamy z moimi rodzicamioczywiście każdy mówi, że to chujoza, no ale u nas to jakiś wyjątek chyba w takim razie xD
To niemożliwe, żeby była pozostałość. Widzę, że u Ciebie w pierwszym cyklu na stymulacji plus ovi też zaskoczyło!DziewczynyZrobiłam rano test i wyszedl jakiś cień drugiej kreski. Pojechałam na beta hcg do miasta obok gdzie jest labolatorium diagnostyki a tam mi mówią że w soboty nie robią bhcg i progesteronu. Ale pojechałam do szpitala i tam mi zrobili i mam już wynik beta hcg: 11.82
W poniedziałek będzie wynik progesteronu i powtórzę beta hcg. Wczoraj była biel bieli na teście więc mam nadzieję że to nie pozostałość po ovitrelle.