Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tak jak myMy jeszcze inaczej, bo mieszkamy w domuale wynajmowalam wiele lat
Ja mam nadzieję, że Twoja historia mu pokaże, że nie należy od razu skreślać danego cyklu i że wszystko może się wydarzyć. Pamiętam, jak pisałaś, że obawiasz się iść jeszcze raz na moni, bo lekarz pomyśli, że jakaś nakręcona wariatkaA ten cykl miał iść na straty, w poprzednim miałam torbiel na 4.5cm więc gin kazał przyjść po okresie sprawdzić czy wchłonęła się. Niestety trafiłam do szpitala z córką więc poszłam dopiero w 8dc więc na stymulację było za późno. Lekarz stwierdził że nie ma żadnego pęcherzyka i endometrium cieniutkie. Od następnego miała być stymulacja ale testy owu mi pokazały pik i sluzu płodnego dużo było to poszłam tydzień później i piękny duży pęcherzyk był na 17.3 mm i endo ponad 10mm ,dostałam zastrzyk z ovitrelle i takie teraz efektyAle się zdziwi lekarz jak mnie zobaczy końcem miesiąca
![]()
Mój tak samo! Zapytałby się po co nam kolejny kubek (bo ja mam manie) i to dla niego jak on praktycznie nie używa xDW ogóle mam nadzieję, że nikomu tym nie sprawię przykrości, ale szukam jakiś głupot jak męża poinformować o ciąży. I trafiłam na taki kubek. Myślę - fajny, ale on i tak by tego nie zauważył
Zobacz załącznik 1420202
Mojemu nawet wprost powiedziane to nie wierzyłW ogóle mam nadzieję, że nikomu tym nie sprawię przykrości, ale szukam jakiś głupot jak męża poinformować o ciąży. I trafiłam na taki kubek. Myślę - fajny, ale on i tak by tego nie zauważył
Zobacz załącznik 1420202
Mnie tak melanż poniósł w maju jak pierwszy raz od ponad 2 lat się napiłam...no zbyt nas z mężem poniosłp. Miałabyć kolacja na mieście ale spotkalismy znajomych z podstawowki i skonczylismy w klubie do 4 ranoJestem, melduje że wczoraj poniósł mnie melanż po grillu wyszliśmy z domu i wróciliśmy o 5Wstałam o 12 ale poszłam dalej spać, wiec dopiero wstałam i dochodzę do siebie. Coś bym zjadła
Dajcie jakieś zaklęcie na kaca
Stara a głupia![]()
Tak się właśnie kończą spontaniczne imprezyMnie tak melanż poniósł w maju jak pierwszy raz od ponad 2 lat się napiłam...no zbyt nas z mężem poniosłp. Miałabyć kolacja na mieście ale spotkalismy znajomych z podstawowki i skonczylismy w klubie do 4 ranokac życia, już sie na sor wybierałam
dużo wpij. Ale tak na prawde litrami. Czasem trzeba. Ważne, że było fajnie. Kac minie a wspomnienia zostaną
![]()