Mmiiaa
Fanka BB :)
Właśnie przed chwila o tobie pomyslalam, ze czemu sie nie zglosilas@Moonstone ja tez chce do tej prywatnej grupy! Przez dwa dni czytałam Was mocno z doskoku i jakoś wydawało mi się ze na niej jestem a nie byłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie przed chwila o tobie pomyslalam, ze czemu sie nie zglosilas@Moonstone ja tez chce do tej prywatnej grupy! Przez dwa dni czytałam Was mocno z doskoku i jakoś wydawało mi się ze na niej jestem a nie byłam![]()
Byłam w wiadomości o byciu godna zaufana i jakoś z automatu się w głowie zapisałam na listęWłaśnie przed chwila o tobie pomyslalam, ze czemu sie nie zglosilas![]()
Złapałam pokemona z balonami ale za chiny nie wiem kto to!![]()
Jak do tego doszło? :O@Moonstone ja tez chce do tej prywatnej grupy! Przez dwa dni czytałam Was mocno z doskoku i jakoś wydawało mi się ze na niej jestem a nie byłam![]()
Doprawdy - nie wiemJak do tego doszło? :O
Już dosłałamDoprawdy - nie wiem![]()
Bibi ja nadal ciebie nie znalazłam