U
użytkownik 207953
Gość
O tych, które mi na priv zwróciły uwagę, ze randomowe osoby je zapraszają i martwią się, bi nie wiedza co jest grane. Rozumiem je.Ale o jakich dziewczynach wy mowiecie bo tutaj żadna nic nie napisala![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O tych, które mi na priv zwróciły uwagę, ze randomowe osoby je zapraszają i martwią się, bi nie wiedza co jest grane. Rozumiem je.Ale o jakich dziewczynach wy mowiecie bo tutaj żadna nic nie napisala![]()
A ja nie rozumiem, bo jaka w tym twoja wina, że one dostają zapro od przypadkowych osób? Czemu ciebie tym obarczają?O tych, które mi na priv zwróciły uwagę, ze randomowe osoby je zapraszają i martwią się, bi nie wiedza co jest grane. Rozumiem je.
Ok rozumiem, ale skoro sprawa jest na priv to proponuję rozwiązywać to na priv. Bo chyba nie dotyczy to nas wszystkich. Ani nie znam sprawy ani tych dziewczyn a robi się niefajna atmosferaO tych, które mi na priv zwróciły uwagę, ze randomowe osoby je zapraszają i martwią się, bi nie wiedza co jest grane. Rozumiem je.
Dokładnie. Proponuje temat zakończyćOk rozumiem, ale skoro sprawa jest na priv to proponuję rozwiązywać to na priv. Bo chyba nie dotyczy to nas wszystkich. Ani nie znam sprawy ani tych dziewczyn a robi się niefajna atmosferatroche jak poprzednia, było wszystko ok i nagle z dupy aferka
![]()
Powodzenia! I feel youWłaśnie wsiadam do auta i będę prowadzić pierwszy raz w dzień a nie w środku nocy. Także.. z drogi śledzie, stokrotka jedzie!
Ja tez nie nadążamAle to jakaś akcja się odbyła prywatnie czy jak?
Bo albo ja dzisiaj ciężko z myśleniem, albo coś mnie ominęło![]()