Madame JS
Fanka BB :)
Mam je właśnie! Ale jeszcze nie zastosowałam... Mam strasznie wrażliwą skórę, kiedyś pani kosmetyczka się przeraziła, bo przetarła mi dopiero twarz jakąś wodą rumiankową a tam już czerwone plamy!Koreańskie miało być![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam je właśnie! Ale jeszcze nie zastosowałam... Mam strasznie wrażliwą skórę, kiedyś pani kosmetyczka się przeraziła, bo przetarła mi dopiero twarz jakąś wodą rumiankową a tam już czerwone plamy!Koreańskie miało być![]()

Skończyłam właśnie 18. sezon. Od tylu lat oglądam mniej więcej :-)wlasnie widziałam na disneyu i nie wiem czy to zaczynać bo to tasiemiec że hej
Kiedyś obejrzałam 1 sezon. Teraz oglądam drugi.Na którym sezonie jesteś? Nie oglądałaś nigdy wcześniej? Ja oglądam prawie od początku... najpierw gdzieś tam na Polsacie, ale potem streamingowałam. I z przyzwyczajenia oglądam do dziś... ciągle mam wrażenie, że to już będzie ostatni sezon!
Muszę też wrócić do "New Amsterdam". Dla głównej postaci przede wszystkim ;-)

To mam podobnie - tez bym chciała ale się nie znam i nie wiem na co iść i jakoś odpadam w przedbiegach przeglądając ofertęWłaśnie nie, ale bardzo bym chciała. Tylko kompletnie nie wiem na co, bo się nie znam xD
Ja myje twarz żelem micelarnym z bielendy, mój ulubiony. Dobrze domywa twarz i makijaż. Tonik 2 razy dziennie, rano krem nawilżający a wieczorem serum, krem pod oczy i normalny krem. Jeszcze fajnie masować twarz kostkami lodu, skóra się ujędrnia, poprawia krążenie, pory zamykają, ale brak mi systematyczności
oj jak ja to znaaaaaamWróciłam właśnie z przejażdżki. Nie wiem czy Stary się bardziej spocił czy jachyba wyrobiłam spalanie kalorii na ten dzień
![]()
oj jak ja to znaaaaaamale udało się, jesteś dzielna
![]()
Ja chodziłam tylko na hennę brwi![]()
A ja to niby jaka jestemNigdy nie miałam. Boje się, ze będzie to śmiesznie wyglądało na mojej bladej twarzy![]()