Ceonis
Fanka BB :)
No to nie zgadłamOj nie, Ortega już tak wysoko nie jest w rankingu, ale dla niego pracowałam w PLwiec troche trafiłaś, trochę nie
![]()
Ci miliarderzy tak się zmieniają, że już sama nie wiem na kogo polować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to nie zgadłamOj nie, Ortega już tak wysoko nie jest w rankingu, ale dla niego pracowałam w PLwiec troche trafiłaś, trochę nie
![]()
Ja tam dałabym się poderwać Muskowi, o ile podpisałby dokument, że nie będzie wymyślał imion dla naszych dzieci.No to nie zgadłam
Ci miliarderzy tak się zmieniają, że już sama nie wiem na kogo polować![]()
Tak w ogóle to znajdźcie mi przystojnego, młodego, wyrzeźbionego miliardera tak jak jest to w książkach, filmach czy serialachJa tam dałabym się poderwać Muskowi, o ile podpisałby dokument, że nie będzie wymyślał imion dla naszych dzieci.
Amazon?W pełni się z Tobą zgodzęja pracuje w baaardzo dużej korpo (dla obecnie drugiego najbogatszego człowieka na swiecie) I szczerze mówiąc lubię mieć świadomość że nie jestem niezastąpiona. mogę iść na urlop spokojnie i nawet nie pomyśleć o pracy, mam backup w praktycznie każdej strefie czasowej wiec godzina 17 zamykam lapka i nara wiertara
I do tego wiem że nawet jak stanę na rzęsach to świata nie zbawię wiec nie ma co się wysilać bardziej niż to wymagane
naprawdę, teraz ta praca daje mi dość spory komfort psychiczny mimo że to korpo
Macie stosunki? Gdzie! Pochwalcie się! Tez chce!Ujawniłas nasze pozaforumowe stosunki, bo nie wrzucalam tu swoich foteczek![]()
U mnie to wiadomix, nie da się za bardzo na L4A Wy pracujecie w malych firmach czy korpo?
Bo (nie chce oczywiscie nikogo urazić) ale jak ktos pracuje w korpo i mówi, że nikt jie ogarnie jego obowiązków to mnie bawi xd moj kolega tak mówił "co oni beze mnie zrobią". No jakoś firma dalej dziala po jego odejsciu
Inaczej oczywiscie sie sprawa ma w mniejszych firmach.
No Amazon. Pierwszy jest Elon Musk, a za nim właściciel Amazona. Ale Musk go ostatnio wyprzedził, bo Jeff Bezos był wcześniej pierwszyAmazon?![]()
Jak patrzę na Lady to mam ochotę zostać przynajmniej biseksualnaMacie stosunki? Gdzie! Pochwalcie się! Tez chce!
No właśnie patrze ze byla podmianka, byle Bibi hajs sie zgadzałNo Amazon. Pierwszy jest Elon Musk, a za nim właściciel Amazona. Ale Musk go ostatnio wyprzedził, bo Jeff Bezos był wcześniej pierwszy
Ja jeszcze shipuje naszą @niematkawariatka XDJak patrzę na Lady to mam ochotę zostać przynajmniej biseksualna![]()