Ceonis
Fanka BB :)
No żeby się dziad podzieliłNo właśnie patrze ze byla podmianka, byle Bibi hajs sie zgadzał![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No żeby się dziad podzieliłNo właśnie patrze ze byla podmianka, byle Bibi hajs sie zgadzał![]()
A no.mialam na mysli twarzy xDNo jak to nie? A te jak siedzicie przodem do morza a tyłem do obiektywu i dziewczyny pisały, że masz poplątane włosy?![]()
To nie trzeba twarzy, żeby widzieć, że z Was gołąbkiA no.mialam na mysli twarzy xD
A tak wogole to Bezos już nie jest CEO amazonaNo Amazon. Pierwszy jest Elon Musk, a za nim właściciel Amazona. Ale Musk go ostatnio wyprzedził, bo Jeff Bezos był wcześniej pierwszy
A mówiłam! Filtr 50 plus koszulka, mówiłamJezu, dziewczyny, tak sie dzisiaj spalilismy ze starym, ze łazimy po pokoju i wyzywamy sie od idiotow, nie rozumiejac, dlaczego nie ma w naszym związku rozsadnej osoby xD jak Stary obok mnie siedzi to jakbym obok ogniska siedziala. Chyba przez najblizsze dni jesli bedzie seks to jedyny punkt stylu bedzie miedzy nogami xD
Widzisz, glupi ludzie glupimi pozostanąA mówiłam! Filtr 50 plus koszulka, mówiłam![]()
Polecam maslankeJezu, dziewczyny, tak sie dzisiaj spalilismy ze starym, ze łazimy po pokoju i wyzywamy sie od idiotow, nie rozumiejac, dlaczego nie ma w naszym związku rozsadnej osoby xD jak Stary obok mnie siedzi to jakbym obok ogniska siedziala. Chyba przez najblizsze dni jesli bedzie seks to jedyny punkt stylu bedzie miedzy nogami xD
Zdecydowanie popieram. Albo kefirPolecam maslanke![]()