Ceonis
Fanka BB :)
No żeby się dziad podzieliłNo właśnie patrze ze byla podmianka, byle Bibi hajs sie zgadzał![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No żeby się dziad podzieliłNo właśnie patrze ze byla podmianka, byle Bibi hajs sie zgadzał![]()
A no.mialam na mysli twarzy xDNo jak to nie? A te jak siedzicie przodem do morza a tyłem do obiektywu i dziewczyny pisały, że masz poplątane włosy?![]()
To nie trzeba twarzy, żeby widzieć, że z Was gołąbkiA no.mialam na mysli twarzy xD
A tak wogole to Bezos już nie jest CEO amazonaNo Amazon. Pierwszy jest Elon Musk, a za nim właściciel Amazona. Ale Musk go ostatnio wyprzedził, bo Jeff Bezos był wcześniej pierwszy
A mówiłam! Filtr 50 plus koszulka, mówiłamJezu, dziewczyny, tak sie dzisiaj spalilismy ze starym, ze łazimy po pokoju i wyzywamy sie od idiotow, nie rozumiejac, dlaczego nie ma w naszym związku rozsadnej osoby xD jak Stary obok mnie siedzi to jakbym obok ogniska siedziala. Chyba przez najblizsze dni jesli bedzie seks to jedyny punkt stylu bedzie miedzy nogami xD
Widzisz, glupi ludzie glupimi pozostanąA mówiłam! Filtr 50 plus koszulka, mówiłam![]()
Polecam maslankeJezu, dziewczyny, tak sie dzisiaj spalilismy ze starym, ze łazimy po pokoju i wyzywamy sie od idiotow, nie rozumiejac, dlaczego nie ma w naszym związku rozsadnej osoby xD jak Stary obok mnie siedzi to jakbym obok ogniska siedziala. Chyba przez najblizsze dni jesli bedzie seks to jedyny punkt stylu bedzie miedzy nogami xD
Zdecydowanie popieram. Albo kefirPolecam maslanke![]()