• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Dziwna miesiaczka!

Ladym00n

Fanka BB :)
Witam Panie
Ostatnio dostalam miesiaczke. Zwykle w pierwszy dzien tylko mnie "zalewa". Teraz te morze trwalo 3 dni, bylam w szpitalu poniewaz nigdy tak nie mialam i troszke sie wystraszylam. po badaniach okazalo siesie, ze niby wszystko w porzadku. Wiec trwalo to 3 dni, nastepne 4 to tylko rozowe plamienie, nic wiecej. Pomozcie mi co to moze byc? Jakas choroba? Czy moze tylko moj organizm sie troche rozstroił?

reklama
Dodam ze czesto mam skurcze macicy/jajnikow nie jestem w stanie okreslic. nie sa one tak bardzo bolesne jak w pierwsze 3 dni, ale jednak odczuwalne. Wczoraj zasypiajac doznalam dziwnego bolu piersi, taki ciagnacy, jakby cos je rozpychalo. Moze to jakies zmiany hormonalne? Juz sama nie wiem, troche sie pogubilam..

Organizm to nie automat. Zawsze może się coś zmienić w jakimś cyklu. Może nie miałaś owulacji i dlatego taki skąpy okres. Tym bardziej byłaś badana i wszystko ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry