• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziwny śluz

Witam, może ktoś miał podobnie, podczas podcierania mam bardzo dużo mlecznego śluzu, jest on trochę gęsty, pojawia się również w ciągu dnia, i po wyschnięciu zostawia biały ślad na bieliźnie, do tego boli mnie podbrzusze, ale nie ciągle, od czasu do czasu. Ból jest taki ciągnący, i czasami zaboli jajnik. Jestem tydzień po stosunku, czy jest możliwe że to może oznaczać ciążę ?? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź

reklama
Nie mam żadnych objawów na infekcję , nic mnie nie piecze , nie swędzi , śluz jest bez żadnego dziwnego zapachu. Już sama nie wiem co tu myśleć , lekarz dopiero w listopadzie ...
Odbyłam w sumie dwa stosunki , z dwudniową przerwą. Przed owulacja z 3 dni. Chociaż w sumie nie jestem pewna czy ta owulacja się nie przesunęła , bo od ostatniego czasu mam tak że owulacja objawia się plamieniem , i właśnie jeden stosunek odbył się w tym czasie ( plamienie było bardzo delikatne , i pojawiło się od rana , wieczorem już nic prawie nie było ) ...

Witam, może ktoś miał podobnie, podczas podcierania mam bardzo dużo mlecznego śluzu, jest on trochę gęsty, pojawia się również w ciągu dnia, i po wyschnięciu zostawia biały ślad na bieliźnie, do tego boli mnie podbrzusze, ale nie ciągle, od czasu do czasu. Ból jest taki ciągnący, i czasami zaboli jajnik. Jestem tydzień po stosunku, czy jest możliwe że to może oznaczać ciążę ?? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź
Ja bym obstawiała infekcje, a nie zawsze podczas infekcji jest świąd , pieczenie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry