reklama

Emolium czy atoperan?

reklama
Polecam Mediderm, emulsja do smarowania i pod prysznic, jest tez emulsja do kapieli.Odkrylismy to calkiem niedawno a wlasciwie polecila mi to kolezanka. Dosrepne sa w aptece, cena tez nienajgorsza. My mamy AZS i sprawdza sie rewelacyjnie.

maja u nas tez latopic duzo pomogł:) osobiscie do skóry maluszka stosuję olejek balneum, farmaceuta w aptece mówił, że ma duzo lepszy skład od emolium czy oiilatum, a cena ta sama wlasciwie

maja u nas tez latopic duzo pomogł:) osobiscie do skóry maluszka stosuję olejek balneum, farmaceuta w aptece mówił, że ma duzo lepszy skład od emolium czy oiilatum, a cena ta sama wlasciwie

o widzisz, a ja zawsze stosowałam emolium, właśnie mi się kończy więc może wypróbujemy ten olejek balneum, jest to jeden czy np kilka rodzai?

Moja córeczka po urodzeniu miała bardzo suchą i łuszczącą się skórkę, kupiłam dwie emulsje z Emolium , jedną do kąpania a drugą do smarowania ciała i już po jednym użyciu problem zniknął . Od tamtej pory go używamy i mała nie miała już żadnych problemów skórnych . Do tego zrobiły mi się bardzo mięciutkie dłonie po takich zabiegach przy malutkiej :) Niestety nie wiadomo czy u twojej córeczki zda to egzamin, czasami w aptekach mają próbki , ale trzeba się zapytać bo sami rzadko kiedy o tym powiedzą. Ja na przykład dostałam próbki emolium w paczce szpitalnej .

reklama
Moim zdaniem, ani jedno ani drugie tylko Eloderm, jedyne co pomaga mojej Córce, po emulsji i żelu do kąpieli skóra jest gładka, a krem aktywny łagodzi większe podrażnienia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry