Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bezpłatne warsztaty dla rodziców. Zdrowie i rozwój dziecka! - Wydarzenia ja byłam wczoraj co prawda warsztaty bardziej pod kątem kobiet w ciązy ale było o bezpieczeństwie rozszerzaniu diety noi pielęgnacja dziecka było dużo gratisow ( my dostaliśmy ręcznik i grzechotke z ikei dla dziecka butelke lovi smoczek canpol i dużo innych próbek i gadzetów.)
Nie bardzo wiedziałam, gdzie wkleić to info więc wybrałam ten dział. Proszę moderatorów o owentualne przeniesienie, jeśli uznają, że któryś bardziej odpowiedni.
Dostałam wczoraj maila takiej treści:
Szanowni Państwo, Zapraszamy na BEZPŁATNE SPOTKANIE dla kobiet w ciąży oraz rodziców małych dzieci, które odbędzie się w najbliższą sobotę (24.11.2012) w godzinach 15.30– 17.30 w hotelu GRAND przy ul.Piotrkowskiej 72 w Łodzi. Spotkanie dotyczy pielęgnacji i zdrowego rozwoju dziecka. W trakcie wydarzenia dowiedzą się Państwo jaki wpływ ma karmienie oraz prawidłowy rozwój jamy ustnej na zapobieganie nagłej śmierci łóżeczkowej oraz jak ważne jest zapewnienie odpowiedniej higieny dziecku. Dodatkowo przygotowaliśmy dla Państwa oddzielny blok dotyczący pierwszej pomocy udzielanej małemu dziecku. Każdy z Państwa będzie miał możliwość przećwiczenia na odpowiednich manekinach najważniejszych czynności ratujących życie niemowląt i dzieci. Na uczestników spotkania czekają akcesoria i nagrody ufundowane przez Patronów wydarzenia. Aby potwierdzić swój udział w spotkaniu wystarczy odpowiedzieć na tego e-maila w tytule wiadomości wpisując "ŁÓDŹ" oraz swoje imię i nazwisko i numer telefonu. Spotkanie jest bezpłatne ale liczba miejsc ograniczona. Zapraszamy do rejestracji! Do zobaczenia! Bezpłatne warsztaty i spotkania dla kobiet w ciąży
tel. kom. 696 669 925 warsztaty@bezpiecznymaluch.com.pl Bezpieczny Maluch
Ja się na te warsztaty wybieram (wysłałam zgłoszenie) tematyka co prawda podobna do poprzedniego ale jest okazja wyrwać się z domu na troszkę. Dajcie znać czy się wybieracie bo może na jakąś kawę się zgadamy