reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

Jaka fajna Emilka:-).Super mowi mama.
Konrad tez czyscioch,rece musza byc czyste:tak:.Najgorzej na dworzu,jak sie przerwoci na piachu na kolana:-).Stoi tak na czworaka i steka zebym go podniosla;-).

reklama
Super Emilka, jaka rozsądna, brudne - trzeba wytrzeć...hehehe...

Ja sie zarejestrowałam na you tube i nie mogę dodać żadnego filmu, nie ładuje mi poprostu :baffled::baffled::baffled:

Mysia, na YouTube teraz filmy wchodzą bardzo długo, ja swój ładowałam 3 godziny :baffled: Też mnie to denerwuje, bo nie dość, że długo, to wcale nie widać postępów w ładowaniu filmu, strona wygląda w czasie ładowania jakby się zawiesiła. No ale mam już tam tyle filmów, że szkoda mi teraz zakładać nowe konto na jakimś innym portalu.
W końcu udało mi się wczoraj zciągnąć film, więc mogę Wam pokazać, jak Oli powtarza niektóre wyrazy :tak: Młoda jest zaraz po wieczornej kąpieli, jeszcze włosy ma mokre.

YouTube - Oli powtarza słowa - 15 miesięcy i 3 tygodnie

:szok: Jak Oli slicznie mowi:tak: az mi sie moja Jacki przypomniala
Jestem pod wrazeniem naprawde a jakie dlugie ma juz wloski:tak:
ZDOLNIACHA Z OLIWKI:tak:

reklama
Do góry