reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

Oliwcia super rozgadana i bystra dziewczynka:tak:
Justynka maly super sobie radzi z chlapaniem:tak::rofl2:

reklama
Justynka bo wtyczek mi jakiś brakuje muszę później zobaczyć co mi się znowu spieprzyło :wściekła/y:

KONDZIO FAJOWO MOWI NO I CALY FILMIK, produkcja, napisy, muza itd- pierwsza klasa!

OLi rezolutna, bystra i sliczna jak zawsze, ja tez bym powiedziala ze ma 3 latka!

ANTEk slodki, super tuli misia i widac ze szczesliwy jest w wodzie!

ja właśnie obejrzałam filmiki z Emilką i na Antosia Emilka powiedziała że to ona się kąpie w wodzie z tatą :-D

a jak oglądałam Oliwkę to aż się uśmiałam jak ona czekała grzecznie aż chyba makaron będzie gotowy :-D

Oliwka jak zwykle rozgadana:-D i jak pięknie zdmuchnęła świeczki:szok::tak::-)

Antek świetnie wygląda na basenie:tak:

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :tak:

Gosia, Oli faktycznie czekała, aż makaron będzie gotowy :tak: Po tej jej zabawie stwierdziłam, że jest dobrą obserwatorką. U nas w domu obiady częściej robi małżonek niż ja. I dość często robi zapiekanki makaronowe. Oli mu zazwyczaj asystuje w kuchni, więc widzi, że tata najpierw gotuje makaron w garnku, a potem zapieka go w piekarniku :tak:

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :tak:

Gosia, Oli faktycznie czekała, aż makaron będzie gotowy :tak: Po tej jej zabawie stwierdziłam, że jest dobrą obserwatorką. U nas w domu obiady częściej robi małżonek niż ja. I dość często robi zapiekanki makaronowe. Oli mu zazwyczaj asystuje w kuchni, więc widzi, że tata najpierw gotuje makaron w garnku, a potem zapieka go w piekarniku :tak:
tak sobie własnie pomyślałam że podpatrzyła że ktos tak robił ze zapiekał makaron w piekarniku :-D

reklama
Oli super kucharka.
A Antoś słodka kaczuszka w wodzie.Świetne minki robi.:tak:

Do góry