reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

flak zamiast brzucha:(

Noemi juz ci odpisałam. A co do zawijania. Zrobiła 2 noce przerwy. Od dzisiaj znowu przez 7 dni.

Poczytała troche i ...jesli ma sie problem z naczynkami to lepiej się nie wfoliować. I wogóle trzeba uważać. Mnie narazie nic sie nie stało ale lepiej dmuchac na zimne. Takze ty Noemi i inne które sie foliujecie - uwazajcie. Zwłaszcza z tym kremem drenujacym.

Pozdrówka i czekam na wiesci o efektachach. Acha ... pochawlę sie jednym zdjęciem :

reklama
No na zdjęciu prezentujesz się niczego sobie sexi mama jak już pisałam,z tym foliowaniem to fatycznie nie wszyscy pewnie mogą.ja z naczynkami też raczej nic nie mam i na razie będę robić dalej,Dzięki za ćwiczonka,dziś spróbuję ;D

cześć Wszystkim!!!
no cóż na ten zwis nie ma rady trochę pomagają brzuszki i krem ujędrniający ale trzeba być systematycznym a ja niestety do takich nie należę
więż pozdrawiam wszystkie systematycznie robiące brzyszki
pomoże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hogata jak napisałaś o tym że jak ktoś ma problemy z żyłami to nie powinien się zawijać więc przyjżałam sobie i na brzuchu a konkretnie po bokach zauważyłam że pękły mi żyłki i mam takie siniaki no i trochę się przestraszyłam a poza tym jestem nisko ciśnieniowcem więc muszę sobie podarować te zawijanie. :mad: :mad: :mad:poza tym bardzo źle spałam i chodziłam pół przytomna w dzień.A ty jak śpisz?
Zostały mi teraz ćwiczenia Pozdrawiam wszystkich którzy się zawijają ;D ;D ;D ;)

noelia ja zawijałam sie tydzień, teraz przez tydzień tylko sie smaruje i w nastepny znou zawijanie. Ja nie mam problemów z naczynka,i ani ciśnieniem. Spać , spałam.... tylko juz pod koniec tygodnia gorzej. A cwiczenia jak sie cwiczy regularnie bardzo pomagaja.

Ach te ćwiczenia ciężka sprawa.Wsumie schudłam tak pół kilo i muszę jeszcze tak z 1.5 kilo zgubić.Najgorzej jak jest zimno i na rozgrzanuie muszę coś zjeść,może ta wiosna już idzie co?Ja jak się odchudzam to żeby nieczuć głodu wypijam maślankę bardzo pomaga przetrwać ;D ;D ;D
hogata pisz jakie rezultaty.
Muszę z tą kawą zacząć , jakaś mamusia o tym pisała.
Pozdrowienia

ja ostro jade brzuszki...........na razie poza zakwasami nic nie widac, ale jestem wytrwala.....

a hogata to oszukuje....chudzina z niej taka ze ho ho...........

JOASKA ja nie oszukuje.....jeszcze na poczatku grudnia miałam 7 kilosków wiecej. Teraz walcze z opadnietym tyłkiem ... no i o brzuszek tez trzeba dbać , chociaz płaski ;) ...pozdrawiam

hogata pisze:
JOASKA ja nie oszukuje.....jeszcze na poczatku grudnia miałam 7 kilosków wiecej. Teraz walcze z opadnietym tyłkiem ... no i o brzuszek tez trzeba dbać , chociaz płaski ;) ...pozdrawiam

kochana, to taki zarcik byl, chcialam tylko zauwazyc , ze doskonale Ci idzie.........i wiesz co??jak sobie robie ten piling i te masaze to mysle, ze sie uda i przypominam sobie Twoja foteczke!!!!!!

oby tak dalej kochana!!!!!!

reklama
Do góry