reklama

Fotki i filmiki

reklama
Dlaczego na NK wyląduje?

https://www.babyboom.pl/forum/album...a-na-naszej-klasie-20889/?highlight=pedofilia

Teraz to juz pokasowali te profile(powstaja nowe co prawda) ale jak jeszcze bylam w ciazy i nie moglam spac to przeszukiwalam sobie te profile i mi szczeka opadla co za fotki+komentarze tam byly:zawstydzona/y::szok:Zglaszalam do usuniecia chyba z 20 dziennie ,zreszta moja zanajoma znalazla zdjecie swojej corki (profil miala na portalu bobasy.pl ) w kapieli i byl podpis taki ze az wstyd zacytowac.Dlatego ja kasuje fotki po jakims czasie ,bo do zamknietego nie mam dostepu.

ja na NK mam zablokowaną galerię tylko dla znajomych, ale kto wie jakie licho w nich siedzi. To jak prosto można sobie obrazki ze stron profili skopiować to aż żal....

halmarta ja kupiłam na allegro:tak: jak z resztą wszystkie ubranka:) na allegro jest duży wybór i tanio..ja za tą kurteczką St.Bernard z metkami nowiutką zapłaciłam niecałe 25zł:-D na allegro można naprawdę fajne rzeczy za małe pieniądze znaleźć..tylko trzeba mieć czas żeby szukać..w ciąży miałam go aż nadto więc szperałam a teraz czasu nie ma:sorry2:

Zszokowałayście mnie tymi informacjami na temat NK, ja mam tam 5 stron ze zdjęciami , co prawda ma zablokowany profil , tylko dla znajomych , ale już sama nie wiem , chyba część pokasuje, moja mama ma mnustwo zdjęć na garnku, każe jej je skasować,

rozmawiałąm dzisiaj z mężem o pedofilach na NK, był zdruzgotany, całe szczęście na naszych profilach nie mieliśmy zadnych takich zdjęć. Ale mało nie zemdlałam , jak mój mąż pokazał mi co zrobiłam w na naszym kompie, a mianowicie robiłam pożądki ze zdjęciami, bo były wszędzie. Zrobiłam nowe albumy i je posortowałam , niestety kopiując je i wklejając, porobiłam kopie na picasso, rozumiecie wszystkie jakie tylko miałam zdjęcia przesłałam na picasso. Najbardziej wściekłam się na zdjęcia z Maxem , ma fotki w kompieli, naguśki, cały w okazałości. moja głupota nie zna granic, już się nigdy nie zabiore za takie kopiowanie i przenoszenie zdjęć, czy wiadomości. :no::no::no:

reklama
moja 3 tygodniowa Alunia :)
rrk3mg.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry