Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja wczoraj podjęłam b trudną decyzję - zrezygnowałam z wyjazdu w nast tygodniu do Warszawy do neurologa i na turnus rehab..Franulec jeszcze kaszle strasznie, katar nadal go męczy.. Tak sobie myślę, że nawet jeśli w ciagu najbliższych dni dojdzie jeszcze bardziej do siebie (choc nie ma szans na to, że kaszel minie, z tym pomęczy się jeszcze troche), to obawiam się, że osłabiony złapie bakcyla w pierwszym dniu już.. Trzeba było wybrać.. Kurcze..
Jutro jedziemy za to do Instytutu Masgutowej na terapię a w następny piątek wybieram się z małym na trzydniowe warsztaty terapeutyczne. Opisze je po powrocie dokładnie.
Poza tym u Frania pojawił sie dziwny, dość niepokojący objaw. Zaczął b napinac nogi. Musze o tym jutro porozmawiac w I. Masgu., bo nie jestem w stanie z nim ćwiczyc po prostu.
Dziś byla pierwsze rehabilitacja od prawie 3 tygodni, b delikatna bo mały osłabiony. Nasza p rehab załamała ręce, że krasnal tak schudł. Ja aż tak tego nie widzę, ale waga nie kłamie: - 400 gr![]()