reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

a mnie dzisiaj Agus pokazali w Uwadze jak była mowa o mobilnym studiu madrzy rodzice....to sie zdziwiłam bo kręcili z mc temu i myslalam, ze na szczescie mam to za soba wzieli kogos innego a tu masz Ci...nie dosc ze nie lubie sie ogladac na zdjeciach ani video to na złosc wszystko poszło w świat....co za czort mnie pokusił :szok::-D

reklama
Bershka, o delfinach dawno przestałam marzyc. Paradoksalnie - na lipcowym turnusie Franiu dostał w prezencie od znajomej mamy pianke na delfiny. po jej córci. Żeby mama zachetę miała do zbierania kasy:) Natka jak usłyszała hasło 'delfiny;, to na piechotę chciała biec:) Pomarzyc można. Ale za takie pieniądze mamy kilka terapii. Teraz najwazniejsze jest, zebysmy uzbierali pieniądze na aparaty. Te mamy wypożyczone na miesiąc. Myśle, że powinno sie udac przedlużyć do 3 miesiecy. Pod pretekstem zbierania pieniędzy własnie. A aparaty kosztuja w zalezności od typu od 11 do 16 tys. Kosmos po prostu.
Teraz jeszcze musi sie okazać, że niedosłuch slimakowy Frania faktycznie reaguje na aparatowanie. ja cały czas się modlę, żeby w trakcie dalszej dioagnostyki nie okazało sie, ze główny problemem jest uszkodzenie centralne, czyli mózgu.. Tzn w jakims stopniu jest, to już wiadomo na bank. Chodzi tylko o to, by sie okazało, że to w malutkim stopniu centalne a w wiekszym obwodowe. Wtedy aparaty beda ratunkiem.

O rany, idę spac, bo jutro cięzki dzień - o 10 w PPP, o 12 mam sie stawic w pracy a o 14.30 mam wizyte kontrolna z Franiem u naszej dr. Osłuchanie.
Dobrej nocy:)

a mnie dzisiaj Agus pokazali w Uwadze jak była mowa o mobilnym studiu madrzy rodzice....to sie zdziwiłam bo kręcili z mc temu i myslalam, ze na szczescie mam to za soba wzieli kogos innego a tu masz Ci...nie dosc ze nie lubie sie ogladac na zdjeciach ani video to na złosc wszystko poszło w świat....co za czort mnie pokusił :szok::-D

Cholerka! Akurat dziś nei oglądałam bo All wystawiałam!!:)
No to se jutro w necie obejrzę, pewnie maja tam jakąs strone swoją, co?:)

w necie maja natomiast koncowke obcieli hieny jedne :wściekła/y: jest tylko reportaz a to bylo 2 min po reportazu...szukałam dla mamy...ech...moja mama czeka na powtorke o 01:30 :szok::szok::szok: ale jest na wakacjach w Miedzyzdrojach to ma czas na wyspanie sie :-D

Co ty, na kredyt juz zero szans. Zdolność kredytowowa = zero. Lezy w rachunkach na moim biurku. Trza sie modlic o 1%. Mieliśmy plan, żeby zrefundowac faktury (jakieś 30 tys mamy w rachunkach) i z tego spłacic kredyty, zeby w nast roku móc kolejne zaciągać..ha ha...to jest wlasnie tzw 'taniec węża':) Jezu nie wiem, no cos będe kombinować. Dziś wystawiłam 50 aukcji, jeszcze trochę rzeczy mam do wystawiania. Na koniec wystawie siebie:) (ino kto zechce taką pomarszczoną z podpuchniętymi oczami od kompa??:) Dobra, ide spac, bo jakies hardkorowe żarty wieczorową pora mi wychodzą:)

w necie maja natomiast koncowke obcieli hieny jedne :wściekła/y: jest tylko reportaz a to bylo 2 min po reportazu...szukałam dla mamy...ech...moja mama czeka na powtorke o 01:30 :szok::szok::szok: ale jest na wakacjach w Miedzyzdrojach to ma czas na wyspanie sie :-D

cholerka, do 1:30 nie dotrwam. niech mama nagra:)
No chyba ze Franiu sie obudzi na karmienie:)

reklama
Aga jeżeli chodzi o różne fundacje które mogą dofinansować aparaty słuchowe to spróbuj w fundacji Polasat tu masz linka konkretnie do strony jakie dokumenty potrzebne są do refundacji:

Fundacja Polsat - Potrzebuję pomocy

a tu masz do Fundacji "Kolorowy świat"

Fundacja Kolorowy Świat

i jeszcze jedna - "podaruj uśmiech"

Fundacja Podaruj Uśmiech - Pomoc dzieciom niepełnosprawnym

i na koniec Fundacja Leszka Czarneckiego - jednego z najbogatszych polaków (pozazdrościć ;-) )

Fundacja Leszka Czarneckiego- Jak uzyska

Do góry