reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Kochana, corel nie taki straszny jak go malują:) Ja generalnie komputerowo upośledzona jestem, nauczyłam się kilku podstawowych koemnd w tym programie i tylko nimi się posługuję:)

Ograbię Cię z nieświadomości:) -22,2 w tej chwili:)

kurcze no to żal, tzn sama wiesz, żal bo wyjeżdżacie na turnus, nie żal bo wiadomo - Frankowi potrzebne te turnusy, trzeba korzystać. Ja też baaaardzo się ciszę z każdego osiągnięcia Twojego malucha, nawet nie wiesz jak bardzo:0 trzymam za Was kciuki każdego dnia i już wiem, że za jakiś czas mały będzie nie tylko raczkował ale biegał i to tak szybko, że go nie opanujesz:)

reklama
Olu...ja jestem jednak bardziej upośledzona komputerowo:) Dla mnie ten program...czekaj, zerknę na nazwę:) nawet jej nie pamietam:) ..o! InfranView..bardzo kompliziert:) to juz jest szczyt mozliwości:)
Dobra, nie pisze więcej bo mi odbija ze szczęścia:) Moje dziecie raczkuje!!!
Taka mnie ino refleksja naszła - przy natce, dziecku zdrowym, kazdy etap rozwoju był tak naturalny... Nie miałam pojecia, jakie mieliśmy szczęście.. A propos.. musimy jednak z pomocy psychologa dziecięcego dla natki skorzystać. To jest b trudna dla niej sytuacja..:( Coraz gorzej znosi moje nieobecności w domu i inne "niedogodności" związane z leczeniem małego..

Irfan View - nie znam nie używam:)

ale za to gdybys chciała mogę dla Ciebie zdjęcia obrobic z tym tłem:)

kur...-22,5 ciągle cholera spada...a ja rano miałam iść na spacer z dzieckami...

zazdroszczę ci tych raczków:) chciałabym żeby bastek raczkował, ale on ma w powazaniu moje chcenia...

A Basetek nie raczkuje? Sa dzieci, które omijaą ten etap, albo najpierw się pionizują a potem dopiero schodzą do raczków..

no nie raczkuje...Nat też nie raczkowała. długo po prostu siedziała a potem nagle jednego dnia wstała i poszła...bez jednej wywrotki zaczęła chodzić:)

to co z tym zdjęciami? możesz mi przesłac na mail, obrobię i odeślę, jak wyślesz teraz to na jutro będziesz miała:)

Ty spać czy ja? bo ja to jeszcze posiedzę...
jakbys jednak się zdecydowała, to naprawdę bez problemu mogę Ci obrobic fotki...dla mnie to robota na pare minut juz w taka rutyne wpadłam z tymi obrobkami że walę seriami jak automat:) Dużo masz tych fotek?

kila(naście) . Ja ide spać:)
Ile ty godzin spisz na dobę?:)
Ale,...no tak... Ty młoda jesteś:) NIe to co ja:)

Dobrej nocy, Olu:)

reklama
Do góry