FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cholera..chyba ze wy stosujecie inne dyski.. Dorota - używasz taki wypełnionych powietrzem do cwiczenia równowagi czy takich gumowych o różnej strukturze? Bardziej do SI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cholera..chyba ze wy stosujecie inne dyski.. Dorota - używasz taki wypełnionych powietrzem do cwiczenia równowagi czy takich gumowych o różnej strukturze? Bardziej do SI

ale sam Franio mnie urzekl... sliczniutki jest... naprawde nie znam Was osobiscie ale serducho mi mocniej wali jak czytam o Was... Trzymam kciuki za Was![]()
Ja również jestem pod wrażeniem osiągnięć Franusia i pełna podziwu dla jego mamy.Tak jak sita123 spłakałam się jak bóbr czytając Waszą historię.Trzymam kciuki za tego małego,dzielnego facecika i jego mamusię,napewno będzie dobrze.Franiowa mamo Twój synek jest małym ciachem,oj będziesz gonić potencjalne dziewuchy ze schodów.A ten powyżej to mój najmłodszy synek.Franek 9 stycznia skończył 9 miesięcy i niestety jeszcze nie siedzi,ale jestem dobrej myśli.POZDRAWIAM:-)