Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agata..spokojnie. Nie musisz karmić maluszkó z zegarkiem w reku. Ważne, żeby dobowo bilans sie zgadzał. Może na następnym karmieniu krasnalki zjedzą więcej?
Nie dziwie sie Twoim nerwom, bo początkowo wszystko niepokoi..
Zapisujesz sobie ile pokarmu maluchy zjadaja w ciągu doby?
Masz wagę? Początkowo ważenie maluszków jest naprawde szalenie ważne.
Aga, doczytałam wszystko na blogu. Trzymamy kciuki, dacie radę! Oby tamtejsi specjaliści potrafili Wam pomóc a diagnoza była jak najbardziej korzystna i dobrze rokująca.
PS. Mnie też by pytanie o spadające liście zupełnie zaskoczyło. Człowiek myśli że sobie wszystko, dosłownie wszystko opracował i przemyślał, a jednak!
jesteśmy po diagnostyce - ok 3 tygodni poczekamy na opinię. W sumie Frania ogladało 6 speców.
Dostałam dzis opinię psychologiczną z PZG. Hm..jest taka-se. Ale innej się nie spodziewałam.
Wszystko opisze dzis wieczorem na blogu.
Kurcze, troche mam takie roztrojenie jaźni przez naszego bloga
Ale..która ciotka franiowa ciekawa, zapraszam do lektury za jakąś godzinkę - dwie.
Aguś, czytam Was na bierząco i trzymam kciuki. Pamiętaj, że jak tylko bedziesz we Wrocławiu to zapraszam na kawę! No i jak Franula dojżeje to ciotka zaprasza na zwiedzanie kliniki dla krówek, koników i takich tam
Usciski
Vetka
A my walczymy z mega alergią skórną Nadii i oczywiscie nie wiemy co ja uczula w nastepnym tyg próbujemy robic testy a nóż cos się uda znaleźć
My po 2dniowym maratonie wrocławskim.
Juz dzis nie dam rady opisac na blogu, więc tu tylko hasłowo:
- po rezygnacji z logorytmiki wreszcie Franio nie wymiotuje
- aparaty odebrane z serwisu (150 zł)
- musimy zrobic nowe wkładki - za 2 tyg
- aparaty podgłosnione o 10%, reakcja Frania super
- endokrynolog ułozyła nam mega skomplikowany schemat podawnia euthyroxu, bo raz że TSH znowu zwariowało, dwa: Franio bardzo bardzo kiepsko rosnie.
Tu na wykresie widac jak słabo zaczął rosnąc krasnalek, gdy zaczęły sie problemy z niedoczynnoscia tarczycy (ok. 9 mies.)