reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Dzis mi powiedziala mama Noemi najlepszego kolegi ,ze on wczoraj powiedzial,ze Noemi to jego najlepsza przyjaciolka i ...i ze ona jest taka ladna :-D sikalysmy ze smiechu :-) jutro wreszcie przyjdzie do nas pierwszy raz do domu...bo oboje nam susza glowy ze chca do siebie przyjsc :) oboje sa przeszczesliwi oczywiscie :)))))

Moja córeczka ma niecałe 15 mies i to co potrafi powiedzieć:
MAMA
TATA
BABA
DZIADZIA
Jacia-(Jadzia Babcia)
Opa Opa-To jak widzi zjeżdżalnie,
HE HE-Pies
Miał-Kot
Brrr-Samochód
Bii-Nos
Papa
Daj
Ta-Tak
Nie
Ej(zaczepia mnie)
E-Jak coś pokazuje i mam powiedziec co to jest
GAGA-lalka
Kaka-kaczka

I to chyba wszystko, więcej nie pamiętam;)

Mam tu kolege Noemi z przedszkola,podalam im nalesniki na co Noemi do Nando...

Nando ,jest moja mama gruba? (tu az wytrzeszczu dostalam oczu :-D)
mlody zmierzyl mnie od stop do glowy po czym odparl .."nie,tylko tam u gory na cyckach" :-D:-D posikalismy sie prawie z Adamem ktory slyszal to w drugim pokoju :-D

jemy sniadanie,ja wcinam lososia wedzonego.. mloda chce kawalek po czym stwierdza" jak 40 lat temu bylam u babci to mi ta ryba tak nie smakowala" :-D

Mój Wojtek ostatnio kłamie strasznie bez mrugnięcia okiem nawet a potem mówi no mamoooooo żartowałem wcale się na żartach nie znasz.:-D ale są to takie kłamstewka w błahych sprawach całe szczęscie ze w tych powaznych rzeczach jest prawdomówny.

reklama
Wczoraj Miki prosił żebym mu wytłumaczyła co to są chrzciny. Produkowałam sie ostro, po czym stwierdził "mamo, ja i tak nic z tego nie rozumiem" i nie dociekał:-D

Do góry