reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Iza :):):)

Wracamy ze spaceru, Karol u Pawła na barana klepie go po głowie i stwierdza "tatuś jest niski", ja pytam "a mamusia" a karol z pełnym przekonaniem "gruba!"
no nie mogę mu tego zapomniec...

a wczoraj przy kolacji jak już zjadł a my jedliśmy jeszcze siedział i recytował lokomotywę (patrząc w książeczkę - sam powiedział całą bez ostatniej zwrotki - nam oczy wychodziły coraz bardziej...bo chociaz tyle mu to razy czytałam to sama nie pamiętam :) przypuszczam że ostatnią zwrotkę tez zna tylko już mu się znudziło :) no i im więcej mówi tym bardziej zaskakuje nas wierszykami i piosenkami któr może gdzieś tam usłyszał - nie wiemy kiedy i od kogo, na pewno nie ostatnio i wszystko to w nim gdzieś siedziało sobie...

oj Karol tak dogryzać rodzicom :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja Iza ostatnio zamęcza mnie pytaniami:
-mamo żyjesz?
-a jakbyś nie żyła?
-a jakby wojtek (tatuś, wujek itp) nie żył?
i co dziennie to samo w kółko, już nie wiem co jej odpowiadać, drażnią mnie te pytania:baffled::-(

U nas jest ekscytacja kształtami wszelakimi ostatnio makaronu

Mamo jaki to makaron?
Tagliatelle
Jaki
Tagliatelle
A ten?
Spaghetti
A ten
Penne
A ten itd
A póżniej przyszedł do niego kolega i bezbłednie mu wyłozył wszystkie rodzaje:-D razem z prezentacja miałysmy z kumpela ubaw jak dodał ze nalezy posypać :szok: parmezonem

reklama
Noemi wczoraj ubrala moje buty,swoje okulary sloneczne,zapakowala lalke we wozek i mowi :
ona: jestem pani...
ja: dzien dobry pani,widze ze pani udrodzila dzidzie...
ona: tak
ja: chlopiec czy dziewczynka?
ona : chlopiec
ja: a jak sie nazywa?
ona: Pino
ja:------>:szok: jak tak mozna wnuka mi nazwac :eek::-D:-D:-D:-D:nerd:

Do góry