reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Ladnie:)

Klaudia jeszcze nie slyszalam, by przeklnela- no raz powiedziala, ze wygladam zajebiscie :D

a wczoraj usmialam sie, bo oglada przez taka lunete zmieniajace sie bajki i tam mowi na glos...dora dora, spongebob, itd... i kolejna MAGAZIN (z rosyjskim akcentem) ja oczy - mysle moze zajec rosyjski? no, ale to by bylo dziwne w angielskiej zabawce...hmm zagladam ..a tam MADAGASKAR

albo mamo mamo- magia tu jest - mowilas, ze trzeba kupic - nie zwracajac wiekszej uwagi na te magie...ide po polkach wg. listy i biore maggi..a Klaudia nooo pamietalam o "magji"

Fajowo :) ja zapomialam cos kupic :7 ale kupie jutro jakies praliny w ksztalcie serca bo tu 3-go dzien ojca ;)))

a my siedzimy w knajpie...zamowilismy do picia i jedzenia-mloda frytki i czekamy...kelner przynosi najpierw napoje..a mloda (zawsze wstydliwa i cicha ) na cala kopare " w tej chwili przynies mi moje frytki" !!! myslalam ze padne,adam prawie sie udusil ze smiechu ,a kelner przyniosl mlodej deser gratis :-D

reklama
Do góry