• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Anna.U pisze:
Madzia a co Ty zobaczyłaś w tym lustrze że masz taką minkę wystraszoną ;)

hihi, swoją potarganą fryzure - bo tak sie spieszyłam w piatek, że żadnego grzebienia ani szczotki nie wziełam :D

A Kubus faktycznie wysoko siedzi, wiec póki co jestem spokojna co do terminu :)

Dzieki za komplementy, teraz jak juz mam sprzet w domu, to porobie w tygodniu rozne fotki i Wam pokaze.

reklama
A podkręciłam je rano troche :)

A co do ubrania, to mama dała mi najwiekszą bluzkę jaką miała w szafie, bo oczywiscie nie wzielam nic lżejszego do chodzenia po domu...

właśnie mi uświadomiłaś,że loczków to ja chyba z 5 lat nie robiłam,ło matko,tylko prostownica i szczotka do podkręcania! ;) Normalnie jutro odpalę termoloki :)

Może wam oddać trochę moich włosów które same się kręcą i czasami nie daję sobie z nimi rady a w szczególności jak jest wilgotne powietrze .Są bardzo poddatne a wolałabym mieć proste i nie kombinować z nimi ;D ;D

Aneczka-faktycznie już nie jak dzieci ale fajniutka rodzinka wyglądacie

Elpis-wystraszone oczka ale mamusia super, brzuszek wysoko, malutki posiedzi jeszcze trochę

Olu-ja też chyba uruchomię termoloki bo też tylko troche podkręcam i prostownica

Wiolu-pewnie jak ma sie kręcone to chce się mieć proste włosy, ale kiedy są podatne to przynjamniej masz wygodę bo dobrze się układają

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry