• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Zapytalam was o to opuszczenie sie brzuszka bo AnnaU miala takie spostrzezenie, ale skoro mowicie ze jeszcze sie trzyma u gory to znaczy ze Allanek tez posiedzi!!!
Megii ale masz fajny brzusio, powiedzialabym ze fajnie szpiczasty i wysuniety do przodu!!! Slicznie wygladasz i trzymaj tak dalej! Fajnie bylo zobaczyc jeszcze twoja pileczke!!!

iwona85 ale masz fajnego spiacego kocurka ! Tez mialam 2 kotki ale wybraly wolnosc .....

A krecik ma brzuszek ciazowy typowy dla milosniczki sportu . Widac , ze pomimo tych ekstra kg , miesnie brzucha dalej trzymaja . Moge sie zalozyc , ze Krecik pierwsza wskoczy w bikini po ciazy ! :P

Hahahaha!!! Poczucie humoru to ty Kaju masz niesamowite!!! Moze i mi brzuch szybko zejdzie ale zostaje jeszcze dupsko i udziska a z tym zawsze mialam problemy by sie tego pozbyc!!! Ale dziekuje za twoje slowa bo troche mnie na duchu podniosly!!!

Jakos sobie poradzimy ;)
Wiesz Kreciku ,ze dla mnie ta cala ekstra slonina to spory problem , ale nawet i ja uwierzylam w to ,ze dam rade to zwalic po ciazy ....

Ja tez w to wierze ale jednak pewne watpliwosc mam!!! Oby bylo tak jak chcemy ze urodzimy i znow bedziemy fajnie szczuple jak przed ciaza!!! A jak latwe to nie bedzie to trzeba bedzie sobie jakos pomoc!!! Dietka, sport i laski murowane!!!

reklama
No to teraz ja wklejam fotki (mam nadzieję że nie ostatnie)tj.36tydzień i 4 dzień
Kreciku nie chciałam Cię wystraszyć z tym brzuszkiem ale tak mi się wydawało że się opuścił ale skoro większość pisze że nie to nie może ma problem ze wzrokiem ;)
Wczoraj sąsiadka też mi powiedziała że brzuch mi się już opuścił może i tak nie wiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry