• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Olu niestety nie mogę się ujawnić ...................... nie mam aparatu :( :( :( :( :(
gdybym miała to pstrykałabym zdjęcia jak szalona dziewczyny mam pytanie ja nie umiem otworzyć waszych zdjęć tych jpg może coś źle robię jak wy je oglądacie?

KAmilko, a nie widzisz ich normalnie w odpowiedzi??
Jpg powinny sie otwierac w Internet Explorer bez problemu to moze kliknij na nazwe pliku i otworzy sie w nowym oknie?

Elpis właśnie tak robię same się nie otwieraja a jak klikne to pisze brak poglądu
chyba nie dane jest mi was podziwiać trzeba by spytać jakiegoś informatyka dlaczego tak mi sie dzieje

Co do fotek Kamilko, to nie wiem czy cos probowalas do wizytowki wstawic, ale ja nic nie widze oprocz krzyzyka, a wszystkie inne zdjecia odbieram normalnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry