• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Elpis Nareszcie ;D sliczne brzunio.Mam nadzieje ,ze to nie beda jedyne twoje zdjecia tylko ,ze wlasnie sie odwazylas i teraz juz bedziesz wklejac na bierzaco ;)

przyjdzie kochanie z pracy to go zapytam i mu nie odpuszczę musi coś z tym zrobić
ja tez chcę podziwiać wasze brzuszki :laugh: :laugh:

Tasha, Aneczko - dzieki za pochawly mieszkanka mojego brzdąca :) Postaram sie prowadzic dokumentacje zdjeciowa na bieżąco:)

Aaaa.. Tasha - dzieki za te paznokcie :)) Ostatnie miesiace, kiedy moge takie miec :)

witam wszystkie lipcóweczki!!
podziwiam od jakiegoś czasu wszystkie Wasze brzusie- są prześliczne!!! czy Wasze brzuszki też rosną tak szybciutko?? mój jest większy z dnia na dzien - zdjęcie było robione tydzień temu - teraz jestem jeszcze większa:)
i muszę przyznać, że z pewną taką nieśmiałością przymierzam się do zamieszczenia swojego....
mam nadzieję, że się uda:)

ps.właśnie wczoraj dowiedzieliśmy się, że mamy malutką córeczkę!!!:)

no, i widzę, że jednak się nei udało...
coś jest nie tak, gdyz nie widać też mojego suwaczka - wyświetla się tylko adres....
a może to tylko ja tego nei widzę w swoim komputerze???
Dziewczynki kochane, pomóżcie...

Witaj Ileczko, co do suwaczka to moze nie ten kod skopiowalas??? Sprobuj inny bo tam sie chyba 3 wyswietlaja!!! Fajnie ze chcialas sie nam pochwalic swoim brzusiem i mimo ze nie ma duzej fotki to na wizytowce troche widac twoj skarb!!! Ciesze sie ze jestes z nami!!!

reklama
Ileczko,musisz skopiowa`c drugi kod z suwaczka,tylko cały!Witamy cię w naszym gronie!!!!!!!!!!Dziewczyny,mamy pierwszą dziewusię ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry