• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Dziękuję, Marthusiu!!!
nie wkleiło się wprawdzie samo zdjęcie, ale widocznie to już mnie przerasta ::)
w każdym razie jeszcze raz gorąco dziękuję za pomoc:)

a moze zly kod wkleilas. ja pamietam, ze przy wklejaniu zdjec zawsze uzywalam drugiego kodu( tylko pamietaj, ze w calosci) i zdjecia sie pikazywaly.
no, ale tak tez jest ok, bo brzuszek mozna zobaczyc:)

dziekuje za troske dziewczynki:*

fizycznie czuje sie juz calkiem ok, czasami cos mnie jeszcze " ciagnie: na brzuszku, ale da sie z tym zyc:)
a psychicznie..staram sie caly czas nie myslec o tym co sie stalo, nie rozpamietywac, bo wiem, ze to niczego nie smieni..chodzimy z Wojtkeim codziennie na grob Oliwki i powiem Wam, ze bardzo mi to pomaga, jestem duzo spokojniejsza.

Olu Wojtek dziekuje za pozdrowienia i pozdrawia Was rowniez:)

Martusiu!
Cieszę się, ze tu jestes.
Dobrze, ze jestescie razem, ze sie wspieracie...
wiesz, że smutek dzielony na dwoje jest polowe mniejszy, a dzielona radosc - dwa razy wieksza!
Buziaczki wielkie

Hej wysylam foti od mojego brzusia! maz mi dzis strzelil zdjecie po smarowaniu olejkiem!!! Sa podobne do siebie ale na jednym sie chociaz usmiecham , a nie jak zawsze takie powazne te moje zdjecia!!!

reklama
Sliczne brzunio takie naoliwkowane zawsze wydaje sie okraglejsze ;) No i faktycznie musisz sie wiecej usmiechac na zdjeciach bo ladnie wygladasz ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry