• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Dzieki Aneczko! Kazdy mi to mowi, ale ja juz mam taka urode ze jak sie nie usmiecham to wszyscy mysla ze jestem wredna baba, a ja jestem bardzo przyjacielskim czlowiekiem!!! Nie musze byc smutna a kazdy mysli ze cos mi jest, ale mam to po mojej mamie, obie mamy takie kamienne twarze bez usmiechu z natury!!!

reklama
nie tak dawno Elpis nie mogłam się napatrzeć na Twój brzuszek taki ładny okrąglutki  ;D a dzisiaj stwierdziłam że Cię doganiam  ;) chociaż z tyciem wolałabym przystopować talia zaczyna znikać  ::)  :) Kreciku taka drapieżna kobietka teraz z tymi włoskami  :) strasznie Ci fajnie w tej fryzurce  ;D a moze to już pisałam? eee chyba nie..bo ja ostatnio milczałam jakoś.... :) a najwyżej się powtórze  :) i dziewczyn przybyło hoho witaj Ileczko  :) ja jak zawsze  w plecy  ;)

:) Corsini, teraz to z dnia na dzien nasze brzuszki beda bardziej okraglutkie :) Dzis moja mama swierdzila - ale Ci brzuch urosl - a widzialysmy sie 6 dni temu.... :)

strasznie to fajne nie  :)  :) podziwiam ilość "mężczyzn" u nas  :) ciekawe czy w poniedziałek się dowiem co też się pod serduszkiem chowa :D  dołączy do drużyny  ;) czy też będzie na podryw  jakaś ślicznotka  ;D ehh zmykam spac bo jak na mnie to się wyjątkowo rozpisałam  ;) dobranoc i slodkich senków  :)

Ale by było jakby tylko córeczka Ileczki się urodziła a reszta to same chłopaki :laugh: Teraz przez tydzień posiedzę u mamy ale jak wrócę to wrzucę fotki brzuszka bo ostatnio troszkę mi co nieco wyskoczyło ;)

Wow Corsini! Fajny brzusio!!! Jest sie juz czym pochwalic!!! Teraz to chyba ´faktycznie z dnia na dzien bedzie nam przybywalo!!! Ja przez miesiac przytylam az 3kg czyli od poczatku prawie 6!!!
Ciesze sie ze zaczynacie wklejac swoje okraglosci, oby wiecej!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry