• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
No ze jestes w ciazy to widac, ale taki gigancik to z tego twojego brzusia nie jest!!! Poprostu ladniutki i zgrabniutki brzucholek!!! Jak masz jeszcze fotki to sie nie zastanawiaj tylko dawaj, bo bardzo milo popatrzec jak Twoj Witus rosnie!!!
APELUJE!!!
Inne brzusie tez mile widziane!!!

Aneczko ale fajowa piłeczka  ;D zwłaszcza to na leżąco jest cudne  :) a mnie się wydaje odwrotnie...Aneczka drobniutka się wydaje i brzusio taki akuracik  :)

Aneczko fotki superaśne! wcale nie masz wielkiego brzucholka taki w sam raz naprawdę żałuję że nie mam aparatu
zobaczyłybyście jaki ja mam bębenek ;) ;) ;)

dzieki dziewczyny ;) ja jak patrze na wasze brzucholki to moj wydaje mi sie ogromniasty :laugh: Ale moze wszystkie mamy podobne odczucia.Z bliska to inaczej wyglada hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry