• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
No super super!!! Tak oceniajac ten okazaly brzusio, stawiam ze tez bedzie to chloptas!!! Ladnie wygladasz i teraz moge to powiedziec bo widac buzke!!! :D :D :D

hihi i bez maski :))
dzieki Kreciku.. zobaczymy jutro... kurcze ciesze się bo mielismy termi na 10 marca.. a tu sie tak fajnie zlozylo, ze to juz jutro - jakas babka zrezygnowala.

Pięknie Ci z tym brzuszkiem Elpis, miłego oglądania bobaska jutro. Ja dopiero w przyszłą środę idę na USG i już tak czekam z niecierpliwością, szczególnie że mi brzusio twardnieje a mój gin nie znajduje powodów dlaczego ta moja maciczka tak się kurczy, ale pocieszające jest to, że szyjka jest ok i dzidzia ruchliwa.
Pzdr

Superaśny brzusio Elpis  ;D Krecik stawia na chłopaszka to ja dla odmiany na dziewczynkę  ::)  nadmienie ze u siebie też stawiałam na dziewczynkę  :D

Dzieki dziewczynki za te komplementy :))
A co do kiecki to ona ma juz ho ho ho lat... Kiedys kupilam ja w sklepie indyjskim bo lubilam w takich luznych ciuchach biegac latem. A teraz jak znalazl - nie dosc ze w chalupie mam upal - bo nie mamy zaworów na kaloryferach i grzeje na maxa, a do tego jest miejsce na brzuszek:)))

reklama
No ciekawe, ktorej przepowiednia sie sprawdzi - Twoja Corsini czy Krecika:) Zostało nas jeszcze nie ujawnionych to może bedziemy robic zakaldy? A ta która sie najmiej razy pomyli moze zacząc wrózyć zawodowo :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry