• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

;D ;D ;D ;D Teraz jeszcze bardziej jestem ciekawa po tym jak Corsini chce zaklady robic!!! Ale podoba mi sie ten pomysl i ciekawe ktora ma lepsza intuicje??? Czy ktoras jeszcze obstawia??

reklama
Tej wiadomości nie dostałam.Jeśli chodzi o położną to mam tylką tą którą miała moja koleżanka.Zapłaciła jej 400zł była bardzo zadowolona z niej jeśli chcesz to zapytam ją o numer telefonu.Mówiła mi że jak złapią Cię bóle to dzwonisz do niej nieważne czy w dzień czy w nocy i ona przyjeżdża opłata oczywiście po porodzie.Aha przy porodzie jest tylko ona bez lekarza ale podobno nie jest potrzebny lekarz jeśli jest wszystko ok.Ja przy swoim miałam 2 położne 2 stażystki 2 studentów gdzieś w oddali :) i lekarza - oczywiście nie płaciłam.Jak się zdecydujesz to napisz a ja wezmę od niej numer telefonu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry