• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Dzięki wszystkim.Wszystkie nasze mieszkanka są ładne.Ja też nie moge sie doczekać słońca.Ale słyszałam ze w ciaży nie wolno sie opalać :(

Moja teściowa opowiadała że jak 13 lat temu chodzila w ciąży to jak byli na wczasach nad morzem to chlopaki jej dołek na brzuch kopali i tak się opalała :laugh: Ale ja raczej też wystawię tylko buźkę i ewentualnie kończynki :)

a ja tu nie mam balkonu :(( zreszta to i tak I pietro i od ulicy wiec smrodek samochodow..
ale moze bede jezdzila do rodzicow - oni maja ogromny balkon, gdzie zawsze uczylam sie do sesji letniej - przyjemne z pozytecznym :))

reklama
haha nie wstydza, tylko musze pomyślec nad nowym tłem do zdjęć - bo mam same tutaj na tel szafy :)) Z reszta ja niedawo wklejalam :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry