• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

A co tam! Szafa tez ciekawa!!! Ja robilam na tle drzwi do lazienki to moj Kristi mnie wysmial ze ladna klamke sfotografowalam!!! Ale tu chodzi o brzuszki a nie o tlo!!! To my mamy byc w centrum!!

reklama
Nic nie szkodzi ,ze wklejalas ;) My tu czekamy na nowe fotki i juz.Ja jak bede miala nowe to tez zamieszcze.
Zaraz chyba mam cos.Zdjecie ze spaceru w kurtce, zaraz wklejam ale Ty Elpis tez zalaczaj :)

Postaram sie cos wkleic.. narazie to cie czaje, zeby mnie maz przy komputerze nie przylapal, bo jak mam lezec to lezec.A jak mnie zobaczy to nie wykrece sie od gotowania obiadu :)) (podla jestem co :))))

Oki ja tez wklejam moje zdjecie w kurtce,wczoraj zrobione i na nim w ogole nie widac ze tam jest brzuch, bo kortka sie zapina!!! Fotki robil moj mezulek przez okno!!!
Ale sliczna fotka Aneczko, wygladasz kwitnaco!!

I to bardzo ladnie wyglada u ciebie! Widac maly jest dumny tam w srodku i sie rozpycha!!! Wygladasz poprostu fantastycznie nawet z opieta kurteczka i na tym, znienawidzonym przez wiekszosc, sniegu!!!
Prosimy o wiecej bo az milo popatrzec!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry