• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
A ja nie zwalam tego na ciaze bo zawsze taka roztrzepana bylam i bede!! Potrafie sie czasem sama tak mocno walnac ze moj maz powiedzial ze ubezpieczy mnie od nieszczesliwych wypadkow!! Tak jak auto!! hahahaha

Kaja,prześliczna kuleczka!A jaka ty opalona jesteś! Ja to normalnie córka młynarza :) Co do roztrzepania,to u mnie osiaga apogeum,a zwinnością gazeli to dlugo sie nie pochwalę ;)

Ale macie juz fajne brzusie ;D ja mam zdjecia ale oczywiscie nie przy sobie, mam nadzieje, ze zdaze sie wam jeszcze nimi pochwalic ;) (strasznie gulowata jestem teraz)

To nie opalenizna tylko samoopalacz ;) Tego dnia bylam u przyjaciolki na urodzinach i musialam o siebie zadbac bo tak ogolnie to tez wygladam jak bulka przed upieczeniem :D

A gdzie twoje zdjecia Olu ? Mialysmy cos dzisiaj dostac , i co ?

Wlasnie; jakis zastoj na tym watku!!! Tyle mamusiek a tak malo fotek!!! Aneczka jest rozgrzeszona bo ma przeprowadzke, Oli tez mozemy wybaczyc bo ledwo co ze szpitala wyszla, Kaja25 jest teraz w szpitalu, a megii lezy w domku! Ale co z innymi mamuskami!!??? Annagro sie jakos nie pokazuje, czy juz o nas zapomniala? Mam nadzieje ze wszystko u niej ok!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry