• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Nie przejmuj sie - ja juz nie moge sama zadbac o stopy;) o wiązaniu butów nie wspomnę:)) A i chyba wyciągne ciepłe kapcie (takie pluszowe "trepy" przywiozłam kiedys z Holandii) - bo nawet skarpetek nie moge sobie założyc normalnie, a w tych kapciach bedzie mi cieplo i bez skarpet ;))

reklama
No no Olu ślicznie się zaokrąglacie :) Ciuszki też super! A w tej sukieneczce wyglądasz bardzo kobieco i elegancko a nie baloniasto :)

AnnaU. śliczny malusi brzuszek:)

Dziękujemy za miłe słowa :-* Cieszę się,ze załozę sukienkę i chociaz troszke poczuję się jak kobieta,bo tak na co dzień w tych worowatych sztruksach ciążowych to daleko mi do kobiecości :laugh:

;D Śliczne zdjecia Olu:)bardzo ładny masz brzuszek! w tych nowych ciuszkach wygladasz super-kobieco:)Czekam z utesknieniem az zrobi sie cieplej zeby tez wskoczyc w jakąs sukienke...również nie bardzo kobieco sie czuje..chodząc caly czas w szerokich ciazowych spodniach i adidasach..:)Mój ukochany zrobił mi dzisiaj sesje brzuszkową:)wiec jak tu sie nie pochwalic kilkoma fotkami:):) Buziaki dla wszystkich brzuchatków:):)!!!!

... >:(...

Załączniki

• IMG_0019.JPG
    IMG_0019.JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 134
O jejku,jaka sliczna mamusia! Kochana,brzuszek baaardzo fajny,nie za duzy a tobie to pozazdrościc figury Iwonko! No i bez kitu,bardzo jestes podobna do Gwyneth Paltrow :)

reklama
:laugh:!!!!Olu..dziękuję Ci bardzo:):)!Podniosłas mnie na duchu z tą moją figurą..bo szczerze mówiąc..to czasem przestaje sie juz sobie podobac...i tesknie za plaskim brzuszkiem...jeszcze tylko 3 mies:):)tyle szczęscia naraz..dzidzia bedzie juz z nami...i jeszcze bedzie mozna cieszyc sie swoim wygladem:) Buziaki!!!! ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry