• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Krecik ślicznie wyglądasz:) Mój brzuszek to przy Twoim gigant. Mnie już duuuużo brakuje do zapięcia w wiosenny płaszczyk ba! w cokolwiek ;D A kg się nie przejmuj to pikuś! przy dzieciątkach się tyle nabiegamy że wszystko zgubimy ;)

reklama
No wlasnie wszyscy mowia ze nie widac ze az tyle juz przybralam a jednak lekarce sie to nie podoba! Co tam, juz niedlugo do rozwiazania wiec czym sie mam przejmowac! Co prawda z ledwoscia ale jednak zapinam jeszcze guziki w moich dawnych ubraniach czyli faktycznie nie moze byc tak zle!!!

Krecik,ale slicznie wyglądasz!!!!Brzusio ci się taki fajny okrągły zrobił! A jaka ogromniasta koszuleczka dla Allanka ;D no i tatuś wniebowzięty,suuuper!!!! Ja juz gwiżdżę na kurtki,noszę sweterek i np dzinsową kurteczkę rozpiętą albo taką mam króciutką do pasa,to nawet ją zapinam nad brzuszkiem ;) Ale inne moje kurtki grzecznie czekaja w szafie na następny sezon juz bez brzuszka :)

Fajowe zdjecia :) Z ta koszulka - bomba :)
A ta Twoja lekarka to chyba zazdrosna albo co.
O zapinaniu czegokolwiek z ubran nie bede sie wypowiadac, bo znow mi dzisiaj guzik od plaszcza odpadł...

Hahaha ale sie nabralyscie z ta koszuleczka!!! To byla koszulka od zabawki mojego siostrzenca! Ta zabawka to taki koszykarz - murzyn!!! Ale kto wie moze i by na allanka pasowala!!?? ;D Moze kiedys pozycze i wyprobuje!!

No też się nabrałam na tę koszulkę- ale jest naprawdę śliczna. A brzusio Agatko jaki śliczny :) . Moja wiosenna kurteczka też za żadne skarby się już nie dopnie, dobrze że jest w miarę ciepło a jak będę mogła wychodzic to będzie jeszcze cieplej ;D i cieplej :laugh:

Bardzo ładnie wygladasz Krecik!!!!!!!!!!!:)faktycznie nie masz jakiegoś dużego brzuszka....po prostu olej to co mówi lekarka:) Pozdrowienia dla Ciebie i maleństwa!!!!
p.s.a koszulka tez myslalam ze przygotowana dla synka:):)juz mialam pytac gdzie taka fajną kupilas..:)hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry