• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Moj maz mowi do mnie poprostu "brzuszek" ale nie jakos zlosliwie bo sam ma prawie taki brzucholek jak ja! A poza tym to chodzi i w kolko powtarza ze fajnie z tym brzuszkiem wygladam!!!
Ale to fakt ze jeszcze do niedawna zastanawialysmy sie kiedy to bedzie widac ze jestesmy w ciazy i ze ludzie tez to beda widziec i przepuszczac nas w kolejkach!!!

masz rację Olu ,dziś się przekonałam o tym bo staliśmy w kolejce po mięso ,ludzie tylko się przyglądną i obracają się w drugą stronę.A też myślałam że mi się polepszy :laugh: :laugh: :laugh:hihihi

Załączniki

• fly201bs___.png
    fly201bs___.png
    11,3 KB · Wyświetleń: 105
No z kolejkami ciezko :P ja tylko raz na beszczelnego skorzystalam w hipermarkecie przed swietami w specjalnej kasie pierszenstwa,bo naprawde nie ustalabym w tej dlugiej kolejce do kasy ::)
Co do brzucholka to moj tez juz wielki i mam krzywa kreske ;) ;D
Zaraz postaram sie cos wkleic

w mojej nowej lazience, kafelki sa blado-rozowe , czego natym zdjeciu nie widac

i jeszcze jedno mam nadzieje ,ze sie nie zgorszycie golym grubaskiem :laugh: ;)

Przy okazji chwale sie nowa fryzura bo wczesniej nie mialam okazji ;D

Oj Aneczko, sliczne zdjecia, sliczna mama i sliczny brzusio. Promieniejesz :D No i profesjonalny fotograf oczywiscie..
To ja tez pochwale sie swoim aktualnionym brzusiem sprzed kilku minut..

Jagusia fajna kulka z wywinietym pepuszkiem!
Aneczko moim zdaniem slicznie ci w nowej fryzurce! Ja jestem maniaczka krotkich wloskow i mysle ze i u ciebie byl to dobry wybor! A co do brzusia to wcale nie jestes grubasek tylko posiadaczka fajnego bebenka!!!

reklama
Dzieki ;D ja tak na siebie mowie bo cala rodzinka mowi do mnie per gruba lub brzuchata ale pieszczotliwie i nie przeszkadza mi to ;) :laugh: to jedyny etap w zyciu kiedy moga tak do mnie mowic :laugh: :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry