• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Pięknie wyglądasz Kaju!!!!!I twoja koleżanka też,widać,że ciąża rozpromienia kobiety! Super z tym przyjęciem,pewnie dostałaś jakieś fajne prezenty dla synka ;) ?Pochwal sie ciotkom ;D

reklama
chwilkę nie zaglądam i tu cała plejada piękności-bardzo ładnie wyglądacie dziewczęta
KajuMaju-takie przyjęcia to super sprawa, szkoda, że tu nie ma takiej tradycji....
lece robić zdjęcia i wieczorem obiecuję że zasypię Was fotosami

Dziekuje dziewczynki ! Mowicie cos kompletnie innego niz moje lustro , chyba przestane z nim gadac !

A co do przyjecia to nie byla to moja impreza tylko Nusy i ona rzeczywiscie dostala cale mnostwo fajnych rzeczy .
Ja nie wiem czy mi ktos taka zrobi ,bo takie przyjecia to zazwyczaj niespodzianka ( ale niekoniecznie )

W stanach sa rozne fajne tradycje. Druga taka podobna do "baby shower " jest "bridal shower ", ktory kolezanki ( albo rodzina ) robia dla dziewczyny,kilka tygodni przed jej slubem . Tez same babki sie spotykaja ,siedza i gadaja i przynosza prezenty do nowego domu , na nowa droge zycia . To cos innego niz wieczor panienski :)

To ja miałam cos w stylu wedding shower,bo nie imprezowałysmy,tylko były upominki i pogaduszki no i pyszne żarcie ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry