reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria brzuszków

Luiza ciężko ocenić bo zdjecie robione jest od góry nie z tego samego poziomu z boku, ale ja też nie mam brzucha specjalnie wysoko, myślę, że na podobnej wysokości co Ty, lekarz nie miał zastrzezeń.

reklama
śliczna sukienka!!!

ja jestem 'ciemną blondynką' i chyba zaczyna mi się robić taka linia - nie jestem pewna, bo pociemniały mi włosy w na tej linii :dry: i w ogóle jakoś tak mi się brzuch 'owłosił' od trzeciego miesiąca... Ale słyszałam że to schodzi i tego się trzymam.

mam dokładnie to samo:confused: nigdy nie miałam a teraz golę bo dostał masy ciemnych włosków:zawstydzona/y:

Ja mam tę linię, ale jest cieniutka i bardzo delikatna, ale zauważalna. Moja koleżanka dopiero po porodzie zauważyła, że ją ma:-D Pewnie jej się zrobiła, jak już brzuch miał duży:-D
Włosy też mi się na brzuchu pojawiły, takie białe, króciutkie i dosyć rzadkie - śmiesznie wyglądają:-D:-D:-D Mam nadzieję, że znikną po porodzie.
Jeśli chodzi o zmiany w wyglądzie, to brodawki mam duuuże i ciemne, a na piersi mnóstwo żyłek, ale jakby nie patrzeć, wszystko to są książkowe zmiany ciążowe:-)

mi baaaaardzo sciemniały brodawki ale się zmniejszyły i zrobiły się mega wypukłe:sorry2:

:szok::szok:
nie ruszył nic... :confused::confused::confused:

edit: dodałam jeszcze dzisiejsze zdjęcie, ale nie i tak nie widzę wielkiej różnicy z tym biedronkowym z 18tc... A Wy???

ale ja też raczej nie widzę różnicy u siebie... tak samo jak Ty:sorry2: ale ja sądzę, że mamy sie z tego cieszyć bo lata nie spędzimy z mega dużym brzucholkiem:tak:

na weselichu tydzień temu 23 tydzień
Ślicznie :-)

wklejam swój brzuszek z poniedziałku (23 t 3 d)to ten w brązowej bluzeczce. Wydaje mi się że niewiele rośnie... Dla porównania wrzucę obok zdjęcie z 18 tc (biedronkowe), sama jestem ciekawa jak będą obok siebie wyglądać...
Brzusio zgrabniutki :tak:

:szok::szok:
nie ruszył nic... :confused::confused::confused:

edit: dodałam jeszcze dzisiejsze zdjęcie, ale nie i tak nie widzę wielkiej różnicy z tym biedronkowym z 18tc... A Wy???
Ja miałam tak samo wydawało mi się, że ciągle jest taki sam.
Ale u Ciebie zaokrąglił się też na górze, na wcześniejszym zdjęciu jest widoczny tylko na dole a teraz pojawiło się małe zaokrąglenie pod biustem. Mam nadzieje, że zrozumiałaś;-);-) trochę zakręciłam :-D

To mój zakryty i odkryty, na odkrytym widać rozstępy które zrobiły mi się w bardzo krótkim czasie.....
Piękny brzusio :-)

mój brzuch sprzed 2 tygodni:tak:
6s56i1.jpg

Kinguś - zajarzyłam ;-)

Cyniczna - nie gol!!!!!!!!!:no::no::no: Po ciąży jak już unormują się hormony to te włoski znikną najprawdopodobniej, ale jak będziesz golić to tylko się wzmocnią:angry:
Ja nie ruszam...

Roksi - malusi brzuszek :tak::tak::-D zgrabniutka babeczko, a miałaś już połówkowe?

Kinguś - zajarzyłam ;-)

Cyniczna - nie gol!!!!!!!!!:no::no::no: Po ciąży jak już unormują się hormony to te włoski znikną najprawdopodobniej, ale jak będziesz golić to tylko się wzmocnią:angry:
Ja nie ruszam...

Roksi - malusi brzuszek :tak::tak::-D zgrabniutka babeczko, a miałaś już połówkowe?

amelkowa zrobiła ze mnie cyniczną:-p

to mit że golenie wzmacnia włosy... udowodnione naukowo... stary przesąd

Dziękuje Amelkowa też mi się wydaje miały:baffled: postaram się przez weekend zrobic fotkę to zobaczymy czy ruszył;-)
połówkowe miałam usg w 19 tc wg @ wybrałam się do Katowic w 21tc na usg 4d z usg genetycznym i wczoraj byłam u doktora i znów miałam usg ze względu na to że to połówkowe wypadło w 19 tc a serduszko powinno się badać po 20 tc:tak: na badaniu z wczoraj w karcie mam wpisany 22tc
termin z @ wypada mi na 25 paździrnika, dzidzia ma 500g

amelkowa zrobiła ze mnie cyniczną:-p

to mit że golenie wzmacnia włosy... udowodnione naukowo... stary przesąd

o ja pierdziu! a myślałam o Tobie... :sorry2:
no nie wiem czy przesąd... moje włosy na nogach odkąd zaczęłam golić są jak u faceta - tylko że ich mniej...

Roksi moja dzidzia starsza i mniejsza... w 22 tc ważyła 440g :)

o ja pierdziu! a myślałam o Tobie... :sorry2:
no nie wiem czy przesąd... moje włosy na nogach odkąd zaczęłam golić są jak u faceta - tylko że ich mniej...
Amelkowa jak jesteś czorna;-) jak ja to łącze się z Tobą w bólu jeśli chodzi o golenie nóg:baffled: depilatora nie wytrzymuje a maszynka wiadomo podrażnia i szybko odrastają:baffled: myślałam o depilacji laserowej po ciąży ale jeszcze się nie wgłębiłam w temat więc na razie nic nie wiem:no:

moja 416g miała tydzień temu:tak: moja pierwsza córcia ważyła 3780g i 57cm długości mam nadzieje że teraz nie będzie większych gabarytów;-)

reklama
dokładnie - wosk nie daje rady, przy depilatorze wymiękam - grube cebulki a potem wrastanie... Krem niedokładny - przeprosiłam się z maszynką i co trzeci dzień latem to ostateczność...:dry:

Do góry