Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak na zdjęciu całkiem nieźle to wyszło ale jak się pochylam to niezła fałdka się formuje ;-)ale co tam ona już przed ciążą była i po też będzie taka jest mi wierna skubana
po prostu "gruboskórna" jestemKinguś zgrabniutki
Catedra, Tobie ten brzusio szybko wyskoczył, ale teraz już taką fajną wielkość utrzymuje, nosisz to spodenki tak rozpięte, czy tylko do zdjęcia wciągnęłaś???;-)
KMS na głównym napisałaś że masz dużo tłuszczyku... Jakiego tłuszczyku???![]()

niestety nie mam na jakieś szersze a gorąco jak jasna cholera... chociaż ja to raczej w domku to w samych majtach latam ale jak czasami wychodzę na balkon porozwieszać pranie czy coś to sąsiedzi by mnie zlinczowali... jak się uprę to je zapnę ale po 5 minutach Zośka się wnerwia i zaczyna szaleć i muszę je rozpinać

no właśnie jakiego tłuszczyku?????
co do tych spodenek to noszę porozpinaneniestety nie mam na jakieś szersze a gorąco jak jasna cholera... chociaż ja to raczej w domku to w samych majtach latam ale jak czasami wychodzę na balkon porozwieszać pranie czy coś to sąsiedzi by mnie zlinczowali... jak się uprę to je zapnę ale po 5 minutach Zośka się wnerwia i zaczyna szaleć i muszę je rozpinać
![]()

Podaj firmę ;-)kinguś rzeczywisnie nie mam na bebzolku ani jednego rozstepu a to juz 33 tyd. ale mam swietny krem ktorym Moj kochany codziennie mnie smaruje.
Śliczny brzuszek.:-)jak mówię, że ja zaczęłam 7 to się strasznie dziwią i pytają dlaczego taki mały brzuszek![]()
Słodki brzusio i spodnie superFotki swieżynki z dziś czyli 25tc 2 dzień![]()