reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria brzuszków

reklama
Ja już się doczekać nie mogę jak już będę taką prawdziwą ciążową dziewczyna:-):-)Ale jeszcze troszkę u mnie to dopiero koniec 9 tygodnia:rofl2:

Amelkowa, ale piękny brzuszek masz!!! Z moim to ja się nie będę afiszować jeszcze, poczekam 2 tygodnie i wtedy Wam pokażę :)))

wiecie co? moja dyrygentka (malutka, drobniutka postać), jak się dowiedziała, żem w ciąży, powiedziała, ze ona w 7 miesiącu (!) zdawała egzaminy i jeszcze potrafiła się tak ubrac, by nikt niczego nie zauważył.
Nieźle co?

Twoja dyrygentka? Wow, a na czym grasz i gdzie?

Martita, cyniczna - dzięki :-D bardzo się nim cieszę, na razie jeszcze zapinam spodnie 'na sposób', a nie długo trzeba będzie coś skombinowć...

Buziaki!

niestety nie :confused2:
to takie niespełnione marzenie.

W czasie studiów prowadziłam małą scholkę, śpiewaliśmy na trzy a w porywach nawet na 4 głosy, ale to były nasze wspólne osiągnięcia - każdy coś potrafił, ja tylko dowodziłam ;-)
troszkę czytam nuty, nic wielkiego poza tym - taki amator ze mnie bardziej...

niestety nie :confused2:
to takie niespełnione marzenie.

W czasie studiów prowadziłam małą scholkę, śpiewaliśmy na trzy a w porywach nawet na 4 głosy, ale to były nasze wspólne osiągnięcia - każdy coś potrafił, ja tylko dowodziłam ;-)
troszkę czytam nuty, nic wielkiego poza tym - taki amator ze mnie bardziej...
Rozumiem :)

ze mnie zdecydowanie też amator, tylko długo śpiewający ;)
Zdecydowanie polecam wkręcenie się w "coś". Nie wiem co tam w Opolu macie, ale na pewno macie dużo amatorskich zespołów ludzi w wieku "ogolnym"
np.:Chórtownia. Portal społecznościowy chórzystów - serwis chóralny dla chórów i miłośników śpiewu ;).

Moim zdaniem warto ;)

Rozumiem :)

ze mnie zdecydowanie też amator, tylko długo śpiewający ;)
Zdecydowanie polecam wkręcenie się w "coś". Nie wiem co tam w Opolu macie, ale na pewno macie dużo amatorskich zespołów ludzi w wieku "ogolnym"
np.:Chórtownia. Portal społecznościowy chórzystów - serwis chóralny dla chórów i miłośników śpiewu ;).

Moim zdaniem warto ;)

już nie mogę... chociaż bym chciała.
Foniatra zabronił. Powiedział że jeśli chcę długo pracować w zawodzie (nauczyciel) to powinnam się pożegnać ze śpiewaniem.
Zaczęło się od niewinnej chrypki, teraz krtań się nie domyka i głos mam już 'nie swój'

Ale miło wspominam :tak:

reklama
już nie mogę... chociaż bym chciała.
Foniatra zabronił. Powiedział że jeśli chcę długo pracować w zawodzie (nauczyciel) to powinnam się pożegnać ze śpiewaniem.
Zaczęło się od niewinnej chrypki, teraz krtań się nie domyka i głos mam już 'nie swój'

Ale miło wspominam :tak:
ajajaj.. rozumiem..

zużycie głosu w trakcie pracy + zużycie głosu podczas zajęć dodatkowych, rozumiem

a ja właśnie mam niezłą chrypkę a w niedzielę koncert:eek:

Do góry