Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I Twoje linea taka równiutka... Moja nad pępkiem 'jedzie' w lewo 

;-);-) :* :*

Luiza super brzuch:-) Nie masz problemu ze zmieszczeniem się tu i tam? Bo ja czasami zapominam, że nie wszędzie się zmieszczę. Trochę tak, jakbym nagle zaczęła jeździć wielkim samochodem i zapominała, ze nie wszędzie dam radę zaparkować![]()
Petinka - ładne zdjątka
Mój Dzidziuch rzeczywiście unika paparazzich, ale po wyjściu z ukrycia nie będzie miał raczej wyjścia i zostanie zmuszony do pozowania ... o ile się Luby zmobilizuje i kupi porządną cyfrówkę...
Ale zdjęcia wyszły przepiekne
ja mam 163 cm wzrostu, tak żebyście miały dla porównania ;-);-)
Asheara, Ty to taka długonoga laska jesteś;-);-) :*
Aż sobie też zajrzę na te pierwsze strony, pamiętam że pierwsze zdjęcie brzuszka wrzuciłam po powrocie ze szpitala...
Ej, a jak z Waszymi pępkami? Mój się totalnie rozciągnął, normalnie gładka skóra się zrobiła no i lekko wystaje na zew taki bąbel - na zdjęciu z profilu widać, ale ten bąbel, to jak stoję albo siedzę po jak leżę, to tak jak pisałam wcześniej - pępka nie ma![]()
![]()

czuje jakby ta mała kluska, chciala wyjsc niemal przez pepek
Pstrykne dzis fotkę to pokazę.To ja z wczoraj widać jak mi brzuch opadł między piersi mogę włożyć dłoń spokojnie.

Ja? Długonoga? Teraz mi to się raczej jakieś paróweczki zamiast nóg robia
A co do pepka to moje utrapienie.. wystaje caly, a nad pepkiem porozrywalo mi skore [tak go wysadzilo].. zaczynaja mi sie tam robic rozstepy, i strasznie mnie to szczypie i swedziczuje jakby ta mała kluska, chciala wyjsc niemal przez pepek
Pstrykne dzis fotkę to pokazę.
No no no... rzeczywiscie opadl! A tu tyle przejsc, a Ty tak slicznie wygladasz![]()
fajnie coś takiego słyszeć.